mynewspapers.net

Hur man slipa Espresso bönor

Hur man slipa Espresso bönor


Espresso är en kaffespecialitet dryck, skild från DROPP kaffe av hur det är förberett. Espresso är gjord med en speciell maskin som använder starkare tryck, snabbare förberedelsetid och lägre temperatur än DROPP kaffe. Espresso bönorna är rostade arabica bönor som bör marken precis innan servering. Väntar på att slipa dina bönor hjälper bevara smak och friskhet av bönor, inte bara för en perfekt kopp espresso, men perfekt potten DROPP kaffe också.

Instruktioner

• Mäta mängden bönor du behöver för din espresso dryck. En perfekt kopp espresso kräver 55 kaffebönor, enligt Martha Stewart. Räkna ut dina bönor kanske inte är din kopp te, Använd detta som en uppskattning så du inte slösa någon av de dyrbara grödan.

• Tid slipning av dina bönor i ungefär två minuter innan du vill skapa den perfekta koppen kaffe. Efter du slipa dina bönor, att exponering för luften börja unken smak av kaffe nästan omedelbart.

• Placera dina uppmätta bönor i din kaffekvarn. Börja med att slipa, och med jämna mellanrum för att se hur fint marken espresso bönor har blivit. Espresso är en fin grind, men det ska fortfarande hålla upp under din espressomaskin eller hem brewer kraft.

• Stoppa slipning när espresson har nått konsekvens av fin sand. Ta bort eventuella stora bitar, om nödvändigt, för hand och inte fortsätter att mala alla kaffet när den har nått nivån perfekt grind. Gör kaffe omedelbart.