mynewspapers.net

Hur man skumma kappa över färg

Hur man skumma kappa över färg


Skim beläggning är en snabb och enkel lösning för att reparera skadade väggar. Skim beläggningsprocessen innebär att tillämpa ett tunt skikt av fogmassa till en divot i en vägg för att fylla och täcka ofullkomlighet. När torr, kan väggen målas, tapetserade och annat sätt dekorerat som vanligt. Medan skumma beläggning används ofta att reparera gips, kan denna process också hjälpa behandlade områden som redan har målats. Med några extra steg kan du skapa rätt yta för en smidig skim rock.

Instruktioner

• Ta bort någon peeling färg i området där du kommer att vara skumma beläggning.

• Lätt slipa ytan med medium-slippapper om färgen har en glans eller semigloss finish. Detta skapar en något uppruggade ytan som föreningen kan ansluta sig till.

• Rengör väggen med en fuktig trasa för att ta bort damm från slipning, liksom alla andra smuts och skräp. Om väggen är mycket smutsig, kan du behöva använda en mild diskmedel samt för att få ytan ren. Vänta på den fuktiga ytan torka helt innan du fortsätter.

• Spridningen fogmassa på väggarna med en bred kniv. För ett stort område fungerar en 8 - till 10-tums knife bäst. Du kan hantera mindre brister med en 4-tums kniv.

• Tillåt 30 minuter till en timme för en förening att torka. Lätt slipa ytan för att ta bort åsar eller andra defekter. Applicera ett andra skumma lager och slipa igen om det behövs.

• Låt skim pälsen noggrant torka över natten. Torka med en fuktig trasa för att ta bort damm. Färg eller tapetklister över reparationen som önskas.