mynewspapers.net

Hur man skriver romantisk fantasy berättelser för tonåringar

Hur man skriver romantisk fantasy berättelser för tonåringar


Med framgången av Twilight serien, har teen fantasy romance aldrig varit så populär. Så vad är det som gör dem framgångsrika? Som författare är det viktigt att du är medveten om aktuella tonåring trender så att du kan skriva övertygande och relatera till din läsare. Vad var populära när du var tonåring kan inte vara relevant idag. Om du har tonårsbarn som de kan vara en stor resurs, kommer annars ni att göra din forskning.

Instruktioner

Forskning du berättelse

• Besöka ditt lokala bibliotek, kolla Internet och prata med unga människor att ta reda på vad de vill från de böcker de läst. Kolla in de mest populära böckerna på marknaden och får läsa. Göra anteckningar som du går på vad som verkar fungera och vad som inte. Fantasy har normalt främmande världar eller övernaturliga varelser så måste du titta in på myter och legender och göra dem till dina egna. Att ha ett unikt försäljningsargument kommer att göra din bok sticker ut. Som författare kan du kunna hålla ett föredrag i en lokal skola.

• Se din berättelse universal. Tonåringar som läsa romanen fantasy är typiskt tjejer. Om du vill producera en cross genre bok måste du ta hänsyn till båda könen. De flesta fantasy böcker idag funktionen övernaturliga varelser som kan locka pojkar medan kärlekshistorien mellan dem kommer att locka tjejer. Huvudsakligen tecken om mänskliga eller annars måste vara lätt att relatera till. Att vara tonåring är ett komplicerat och ibland smärtsamma upplevelse och om de kan se de tecken som kämpar med de frågor som de kämpar med då de kommer att vilja fortsätta läsa om dem. Viktiga frågor kan vara passande i, mobbad eller, naturligtvis, först datum.

• Börja skriva. Du kan bara planera så lång tid. När du har skrivit se några kapitel om du kan få några medlemmar i din målgrupp att läsa den och ge dig feedback. Eller du kan ansluta till webbplatser som Wattpad eller Youwriteon.com (se resurser) där du kan ladda upp din berättelse för gratis och främja det för andra att läsa. Detta kan vara ett användbart verktyg när det kommer till överskrivningar och låter dig veta vart du ska fel. All kritik är konstruktiv.