mynewspapers.net

Hur man skriver RIM barer i en RapSkriva rapmusik kräver lite mer än berättande förmåga med en grundläggande förståelse för poesi. Vad gör rap artister bra är den passion som medföljer dessa två färdigheter. Att skriva catchy RIM barer, du bör börja med ett ämne som du är mycket bekant med och bygga dina texter runt det. Snart blir du redo att ta tag i en mikrofon och spela in RIM dig själv.

Instruktioner

• Komma med ett ämne innan du börjar skriva. Det bör vara något ni vet väl, till exempel en syssla du gör varje dag, föräldrar, eller ett spel du vill spela. Genom att välja ett ämne som du är bekant med, inte att du kämpar för att hitta ord att skriva om det.

• Börja med en ledande linje som anger tonen för nästa. Detta kommer att vara din första bar, så det borde vara ett inledande tal som slutar med ett ord som du ska rimma med på nästa rad. "Jag vaknade upp i morse och min mamma gjorde toast" är ett exempel på en bar. Det kan vara så kort eller så länge du.

• Lägg till en andra rad som slutar med ett ord som rimmar med det sista ordet på den första stapeln. Exempelvis efter – jag vaknade upp i morse och min mamma gjorde toast, din andra bar kunde läsa "Frukost är måltiden som jag gillar mest". Denna andra rimmade raden avslutar den första strof, som är en poesi term som hänvisar till ett par rader (staplar) som RIM. Försök hålla samma rytm i varje rad, liksom, för att bilda en regelbunden takt för att understryka RIM.

• Fortsätta skapa kupletter som innehåller två rimmade barer. Kupletter själva har inte nödvändigtvis att rimma med varandra. Den tredje och fjärde barer, till exempel, kan avslutas med "honung" och "pengar" medan den femte och sjätte barer slutet med "rätter" och "fiskar". Efter sexton barer, eller åtta kupletter, har du slutfört en standard rap vers.