mynewspapers.net

Hur man skriver manus alfabetet

Hur man skriver manus alfabetet


Skriva skript alfabetet är en viktig del av lärande kalligrafi, och lära sig tekniker används för att skriva skript alfabetet kan förbättra dina kunskaper om kalligrafi. Ordet "kalligrafi" kommer från grekiskan för "vackra handstil", och det är bokstavligen som. Konsten att kalligrafi är i princip lära sig att skriva i en tilltalande, script-liknande hand, generellt använder en reservoarpenna. Det grundläggande målet att studenten av kalligrafi är att lära sig att skriva skript alfabetet, och om du tar tid att lära sig hur man skriver varje bokstav, hela processen är mycket enklare.

Instruktioner

• Håll pennan så att spetsen är på runt 30-graders vinkel mot linjen skriva. Vinkeln som du håller pennan bestämmer där den tjockare och tunnare delen av skriften kommer att vara. Som ett resultat, har de flesta kalligrafi alfabet en angiven penna vinkel. Vinkeln är förutsatt att den horisontella linjen som du skriver på är på noll grader. Finns i resurser för ett diagram.

• Praktiken dra några grundformer. Rita enkla märken, som en serie av vertikala linjer, böjda linjer och diagonala linjer. Syfta till att producera enhetliga och identiska varumärken, att hålla pennan hålls i 30 graders vinkel. Att ha en kraftig hand hjälper dig i att göra klart och definierade märken med pennan. Öva andra former som cirklar eller sicksacklinjer. Finns i resurser för en lista med träningspass.

• Rita den första delen av ditt valda brev. Skriptet alfabetet bokstäver kan delas upp i åtgärder för att hjälpa dig master konsten att kalligrafi. Till exempel, när du ritar bokstaven "," börja med stark linjen till höger om brevet med kurvorna fladdra ut i vardera änden. Bokstaven "e" dras av börjar med halvmåne "c" formad kurva som gör upp den nedre vänstra delen av brevet. Bygga upp ditt brev genom små figurer som de i praktiken övningar, och kom ihåg att hålla enhetlighet i din penna vinkel.

• Lägg till i nästa del av din valda brev. Bokstaven "m" är ett bra exempel på hur bokstäver byggs upp steg för steg. Den vertikala linjen längst till vänster dras i första, och sedan de två vertikala linjerna ritas i, tillsammans med bågar på toppen, i två nedåt böjda linjer. Göra ett "o" genom att göra nedre vänstra hörnet hälften av cirkla först, och sedan fylla i den andra hälften i en separat stroke. Du kan gå från grundläggande "o" formen att bilda andra bokstäver som "Q" eller "g". Finns i resurser för fullständiga diagram beskriver byggandet av skriptet alfabetet.