mynewspapers.net

Hur man skriver mål för en position i ett lager

Hur man skriver mål för en position i ett lager


Som med alla andra arbetsmiljö, leta arbetsgivare vill anställa lagerpersonalen erfarenhet--vilket är särskilt viktigt i en lagerlokal miljö, där säkerheten är alltid stora betänkligheter. Arbetsgivarna ser också för sökande med en förståelse för vad lager öppnandet kräver. Och objektiva uttalande överst i ditt CV erbjuder dig en stor möjlighet att tout både erfarenhet och beredskap.

Instruktioner

• Granska listan över krav och ansvarsområden i projektbokföringsmall för lagerstället som du vill tillämpa. Fokus på jobb specifika element, och utelämna de allmänna krav som certifieringar eller fysisk kondition. Fokusera på vad som skiljer dig från andra sökande.

• Öppen upp en ordbehandlare på datorn och anteckna några nyckelord eller fraser som sammanfattar vad arbetsgivaren söker i en anställd--referera till kraven i bokföringen. Tänk på vad mest kvalificerar dig för position.

• Starta ut ditt mål genom att ange vad du letar efter i ett nytt jobb och hur dina färdigheter relaterade till lager position. Inkluderar eventuella tidigare eller nuvarande erfarenhet fungerar i ett lager--citera branschen eller sektor om du inte har erfarenhet av att arbeta i det läge som du vill använda.

• Redigera ditt mål ner till en eller två meningar. Ta bort referenser till dig själv. Lämna sentence(s) intakt men ta bort "Jag" eller "Jag" så att fokus i målet stannar på din kompetens och kvalifikationer och jobbet du söker.