mynewspapers.net

Hur man skriver ett vänligt brev till en gammal vän

Hur man skriver ett vänligt brev till en gammal vän


Det är lugnande att anta att en vänskap varar för evigt. tyvärr ibland även den närmaste av vänner driva isär. Denna tendens kan ibland resultera från en faller ut eller missförstånd. I andra fall, det är bara en fråga om en eller båda av vännerna blir överhopad med arbete och/eller livet händelser och inte längre har tillräckligt med tid för ett socialt liv. Ett handskrivet brev är ett omtänksamt sätt att visa en gammal vän som du missar henne, särskilt om bokstaven tillbringar mer tid frågat om henne än talar om dig själv.

Instruktioner

• Skriv en introduktion som inte bara varmt hälsar den gamle vän, men också erkänner tidslucka sedan ditt senaste meddelande. Inkludera en kort men uppriktig ursäkt för detta förlorat tid, samt en kortfattad förklaring till detta förfaller, om du bedömer det nödvändigt och inte obehagligt personliga.

• Inkludera ett kort avsnitt kortfattat om viktiga händelser som har hänt dig sedan du senast talade till din gamla vän. Plocka några händelser som du känner är det viktigaste, och som kanske intresserar henne mest, om tiden klyftan har varit långdragna och mycket har förändrats för dig.

• Skriva ett längre avsnitt frågar den gamle vän om sig själv med frågor som speglar ett genuint intresse. Fråga henne vad stora händelser har inträffat i hennes liv sedan du senast kommunicerat. Ställa detaljerade frågor som visar du inte har glömt vem hon är, som frågat hur hennes familjemedlemmar eller andra större gör (tala dessa människor av namn), om hon någonsin fått det befordran, hur hennes roman har kommer tillsammans, etc.

• Avsluta brevet med ett annat kort ursäkt för schackningsperioden i kommunikation och uttrycka din önskan att förbli i regelbunden kontakt med din vän. Om hon bor i närheten av, förlänga en inbjudan att träffas och minnas i person. Om hon bor långt bort, fråga om det skulle vara okej att kalla henne någon gång snart.