mynewspapers.net

Hur man skriver ett umbäranden brev till en hyresvärd

Hur man skriver ett umbäranden brev till en hyresvärd


Även om umbäranden brev skrivs traditionellt av husägare för att få ett lån modifiering eller tillåtelse för en kort försäljning, kan hyresgäster skriva umbäranden brev till hyresvärdar också. Målet med det hyresgästen umbäranden brev är att få en nedsättning i hyran eller att överklaga för en amorteringsfri period där hyresbetalningar kan efterskänkas.

Instruktioner

Komponera bokstaven

• Adress din hyresvärd respektfullt. Formellt brev bör inledas med "Dear Mr/Ms." följt av den avsedda mottagaren efternamn. Om du är på förnamn grund med din hyresvärd, kan du använda förnamnet efter "Kära" följt av ett komma.

• Införa syftet med brevet. Uppge att du skriver ett umbäranden brev eftersom dina omständigheter gör det svårt för dig att betala din hyra.

• Inleda ett nytt stycke och gör din huvudsakliga poäng om dina svårigheter. Bli inte alltför ordrik; bara gör din huvudsakliga poäng. Rimlig strapatser omfatta skilsmässa, sjukdom, förlust av jobb, fel bransch, värnplikt, döden av make, medicinska räkningar och minskad inkomst.

• Stäng brevet genom att förklara vad det är du vill. Om du vill hyra minska eller en amorteringsfri period med ingen hyra på grund, göra det klart för din hyresvärd och här vad det är du ber om.

• Registrera bokstaven "Vänliga hälsningar" följt av ditt namn på nästa rad. Under ditt namn, inkludera ditt telefonnummer så att din hyresvärd kan enkelt kontakta dig för att diskutera brevet eller låta dig veta beslutet.