mynewspapers.net

Hur man skriver ett tecken referens brev för en förälder

Hur man skriver ett tecken referens brev för en förälder


Målet med en personlig referens brev är att andra människor - inklusive vänner, familjemedlemmar, grannar eller proffs (som lärare) - gå i god för karaktären av en person. Till skillnad från referens är bokstäverna för anställning eller college, karaktär referens brev, vet också som personlig rekommendation brev eller personliga referenser, mer informella. Föräldrar kan behöva en teckenreferens i fall av barnets vårdnad, adoption eller familj domstolsförhandlingar. Ditt jobb som författare är att erbjuda en korrekt bild av personliga attribut av överordnat och bedöma om du skulle rekommendera individen för situationer som vårdnad eller adoption.

Instruktioner

• Göra en disposition som innehåller de information du behöver inkludera i din karaktär referens brev. Krafsa ner personens namn, adress, personlighetsdrag, hur länge du har känt honom och i vilken egenskap.

• Ta reda på vem som ska ta itu med brevet till. Börjar med ordet "Kära," följt av personens namn. Om du är osäker på vem som ska ta itu med det för att använda frasen "Till vem den maj bedriften."

• Presentera dig själv och ange varför du är kvalificerad att skriva en teckenreferens för personen.

• Se din disposition att bygga kroppen av brevet. Kom ihåg att när du startar en ny idé, du ska börja ett nytt stycke. Ett stycke kunde handla om föräldrarnas grundläggande personlighet, nästa kunde prata om hur hon samverkar med barn. Vara ärlig i din bedömning. Erbjuda anekdoter och exempel, om möjligt.

• Erbjuda ett stöd i din avslutande punkt och relatera det till din inledande uttalande. Till exempel kan du säga, "Eftersom jag har haft möjligheten att se Steve Cummings på nära håll under en längre tid, jag inte tvekar att ge honom en mycket hög rekommendation."

• Lämna ditt rekommendationsbrev för en dag eller så, om möjligt, och sedan granska den. Läsa den till dig själv. Korrigera alla grammatiska eller stavfel. Sedan skriva eller skriva ut en sista kopia av din karaktär referens brev och underteckna den.