mynewspapers.net

Hur man skriver ett tecken referens brev för en domstolsförhandlingKaraktär referens brev begärs vanligtvis av en advokat att hjälpa en klient fall. En bra referens kan hjälpa ett barn vårdnad förhör eller hjälpa minska eller kasta ut ett straff för ett brott. På baksidan, kan advokater ibland be för negativ karaktär referens brev till hålla en förälder får vårdnad eller för att öka en kriminell mening. I båda fall är det viktigt att referens brevet följer en mall, eftersom domaren kommer att märka om standardbrev används. Detaljerad, ursprungliga bokstäver får det mest allvarligt övervägandet.

Instruktioner

• Anpassa brevet till vänster sida och lämna ett mellanrum mellan varje följande maskinskriven avsnitt: avsändarens adress, datum, mottagarens adress, hälsning, kropp av brev, stängning och signatur. Adressera brevet till den domare eller advokat har lämnat eller helt enkelt skriva, "Till vem den maj bedriften."

• Ange som begärt teckenreferens, vilken person brevet är i fråga, hur länge du visste att personen i fråga, vilken typ av relation du har eller haft med den personen och hur du träffade. Det är bra att föreställa dig själv på rutan vittne med en advokat som försöker upprätta om du är ett trovärdigt vittne. Första stycket kan likna detta: "Mr Macey bad mig skriva en teckenreferens för min bästa vän, Julia Mayberry. Jag har känt Julia i 23 år och träffade henne i skolan. Efter skolan, vi rum i college och ändå uppfylla för en helg semester en gång per år."

• Använd exempel och beskriva vilken typ av karaktär, moral och beteende du har bevittnat i personen. Aldrig ta något som inte var personligen bevittnat. Hålla bokstaven strikt positiva, eller vid en negativ brev, strikt negativt. Inkludera specifika berättelser som korrelerar med den domstolsförhandling ämne. Exempel: "Jag har sett Julia Mayberry kärlek hennes barn villkorslöst. Hon alltid använder lugn röst när de är i knipa och tror på disciplinering med kärlek och logik filosofi. På vår årliga helg från våra familjer kontrollerar hon alltid och konsekvent in med sina barn två gånger om dagen. Jag tror hon skulle vara en utmärkt mamma och värdig full vårdnad om."

• Skriv och skriva ditt namn i slutet av brevet.