mynewspapers.net

Hur man skriver ett tackbrev till vänskap

Hur man skriver ett tackbrev till vänskap


Även de mest entusiastiska tack personligen kan inte övertrumfa genuin tacksamhet som ett personlig brev kan förmedla. Om du är osäker på hur man skriver ett tackbrev till din vän, kan du alltid följa grundläggande tack kort etikett som riktlinje. Men bli inte rädd för att låta din personlighet lysa igenom. Din vän kommer att värdera äktheten av journalanteckningen mer och att du tog tid och kraft att visa din tacksamhet.

Instruktioner

• Börjar brevet med "Dear..." och följa den med namnet på din vän.

• Ange vad du tacka din vän för och prisa det uttryckligen i den första delen av brevet. Till exempel "Tack så mycket för födelsedagspresent. Dessa örhängen är så unik och vacker."

• Använd den andra delen av brevet att dela allmänna eller personliga nyheter eller att uttrycka intresse för din väns liv. Till exempel "vi ser alla fram emot att spendera en vecka på Disneyland nästa månad och barnen frågar varje dag om det är tiden ännu. Förväntar du dig att gå någonstans kul i sommar?"

• Runda ut brevet genom att uttrycka entusiasm för nästa gång du kommer att få se vännen eller föreslå planer för en framtid får tillsammans. Till exempel "vi skulle älska att ha dig över för en grill nästa gång du är i området."

• Stänga brevet genom att upprepa din tack och använda en relation lämplig fras som "med kärlek,..." eller "din vän,..." följt av ditt namn.