mynewspapers.net

Hur man skriver ett roligt meddelande i ett födelsedagskort

Hur man skriver ett roligt meddelande i ett födelsedagskort


Skriva ett roligt meddelande på ett födelsedagskort kan lägga en personlig touch när önska någon en trevlig födelsedag. Några av de bästa meddelandena är de som kommer från hjärtat. Kort stil och meddelande bör alltid spegla personligheten hos mottagaren och inte alla mottagare kan uppskatta ett roligt meddelande i ett födelsedagskort. Dock kanna anpassa ett roligt meddelande hjälp göra en omedelbar anslutning utöver standard födelsedagshälsning. Övergripande, se till att oavsett vilken rolig meddelande är skrivet i en födelsedag kort slutligen visar din uppskattning för personen och väl önskar.

Instruktioner

• Skriva ett enkelt födelsedag meddelande till mottagaren. Till exempel, "Grattis på födelsedagen, min syster." Du kanske vill överväga vad mottagaren har att gå i hennes liv, vilken typ av person hon är och hur nära du är till henne innan beslut fattas om att skriva ett roligt meddelande. Se till att alla personliga meddelanden skrivna är skrivna för hand i stället för skrivit. Handskrivna meddelanden förmedla ett mer personligt budskap.

• Använda en tidigare erfarenhet, omtyckt offert eller favorit skämt som utgångspunkt för att skriva ett roligt meddelande. En personlig anslutning från givaren till mottagaren kan göra meddelandet mer meningsfull. Till exempel, "kom ihåg när du bestämt dig att spela frisör när vi var yngre? Tänk bara, utan dig, min dockor skulle fortfarande ha hår." Roliga meddelanden kan vara allt från en enkel mening på flera stycken.

• Stäng meddelandet med ett positivt och skriva ditt namn på kortet. Till exempel "Jag hoppas din födelsedag i år är en klippa ovanför resten." Du kan också inkludera en önskan för mottagaren för det kommande året. Till exempel önskar"dig många fler glada födelsedagar framöver!" Kontrollera att meddelandet och kortet är ett sätt att göra den mottagande känslan som en av ett slag på hennes födelsedag.