mynewspapers.net

Hur man skriver ett personligt brev till VFS om indiska visum

Hur man skriver ett personligt brev till VFS om indiska visum


VFS är ett företag som arbetar tillsammans med USA: S ambassad och konsulat. Stationerade i Indien, bearbetar de visumansökningar för människor från Indien. När din ansökan och underlag är i ordning, måste du skriva ett personligt brev till VFS. Även detta kan verka som en svår uppgift, är det lätt om du dela upp det i hanterbara steg.

Instruktioner

• Använd det formella blocket. I denna verksamhet skrivelse stil börjar alla text flush-vänster. I stället för indrag, lämna en tom rad mellan varje del av brevet: avsändaradress, datum, inuti adress, hälsning, kropp av brev och stängning.

• Skriva ut brevet på brevpapper, om möjligt. Brevhuvud bidrar till att skapa ett gott intryck på VFS eftersom det ger trovärdighet till din visumansökan och anger du har ett företag att återvända till. Om du inte har brevpapper, typ i post-avsändaradressen så VFS vet var att skicka korrespondens.

• Hoppa över en linje och ange datum och sedan insidan adress. Insidan adress är VFS kontor närmast dig. Kontrollera med den USA-ambassaden eller VFS hemsida om du är osäker av adressen.

• Använd hälsningen "till vem den maj bedriften:". Observera att hälsningen är följt av ett kolon.

• Vara direkt. Konstatera att du ansöker om ett visum till USA och namnge kategorin. Det kan vara att besöka, studera, arbeta, gå med familjen eller transitering. Upprätthålla en affärsmässig ton hela tiden och hålla sig till fakta i ditt brev till VFS.

• Lista dina underlag i kroppen av brevet. Beroende på vilken typ av visum du söker--använder ansökningsformuläret som riktlinje - nämna varje objekt i ditt följebrev. Om du ansöker om en besökare visum, se till att en kopia av din returbiljett är ansluten. Ett studentvisum kräver att du har ett brev från läroanstalt och kontoutdrag att bevisa att du kan försörja dig under studietiden i Amerika.

• Sammanfatta att du har uppfyllt de visumregler som gäller i det avslutande stycket i din. Nämna att om ytterligare information krävs kommer du vara glad att leverera den. Lämna ditt telefonnummer och e-postadress VFS.

• Avsluta brev med "Vänliga hälsningar" eller "Uppriktigt yours,". Notera att det är ett kommatecken efter stängning. Lämnar tre tomma utrymmen för din signatur och skriv ditt namn.