mynewspapers.net

Hur man skriver ett personligt brev för drivrutiner

Hur man skriver ett personligt brev för drivrutiner


Mängden köra jobb tillgängliga gör det nödvändigt att skriva ett personligt brev som är specifik för det jobb du vill ansöka om. Drivrutiner fungerar kör långtradare, leverera lokala last som paket eller varor från ett lager och som kurirer eller chaufförer. Skräddarsy ditt personliga brev för att möta de specifika behoven hos varje arbetsgivare.

Instruktioner

• Läs arbetsbeskrivningen noggrant innan du skriver följebrev. Betona några av de viktigaste färdigheterna i ditt personliga brev. Visa hur du har använt dessa färdigheter eller utvecklat dem. Bureau of Labor Statistics staterna som förare bör ha god samarbetsförmåga eftersom de behandlar kunder regelbundet. De bör också ha initiativ, ett professionellt utseende och takt att hantera svåra situationer. De är också kunna arbeta med liten eller ingen tillsyn på ett ansvarsfullt sätt.

• Markera en av färdigheterna i varje stycke i brödtexten i ditt personliga brev. Illustrera denna färdighet med ett exempel från ditt professionella förflutna. I de andra två punkterna i kroppen, diskutera din förmåga att arbeta självständigt och leverera varor på schema. Innehåller exempel på hur du använt kunskaper i varje punkt.

• Tala arbetsgivaren hur kan du dra av sitt företag i stället för hur företaget kan hjälpa dig. Vara säker i ert uttalande, men inte arrogant. Man kan säga, "Jag är medveten om detta företags rykte för leverans om tid i branschen. Jag är en organiserad och effektiv förare som lägger stor vikt på lämnar och anländer i tid. Jag kommer att öka företagets rykte genom att fortsätta sin tradition i tid."

• Korrekturläsa ditt personliga brev för fel. Förare har att fylla ut rapporter och hantera pappersarbete, så det är viktigt att du visar god skriftlig kommunikationsförmåga. Leta efter felstavade ord och namn, stavfel och grammatiska fel. Be någon annan läsa den för att ge dig ett annat perspektiv innan du skickar den. Skriva till en viss person i stället för att ta itu med ditt personliga brev "Dear Sir eller fru," "Kära hyra Manager" eller "Till vem den maj bedriften" när så är möjligt. Kontakta företaget att ta reda på vem ta märka om det är en anonym platsannons.