mynewspapers.net

Hur man skriver ett Grant förslag till en kristen-baserad ideell organisation

Hur man skriver ett Grant förslag till en kristen-baserad ideell organisation


En ideell organisation är en välgörande organisation där ingen av dess medlemmar berättigade ekonomiskt. Mest kristna-baserade ideella organisationer är momsbefriade, men endast efter ansökan om undantagna skattestatus. Ideella organisationer består av klienter (folket organisationen hjälper), styrelsen (ansvarig för hur organisationen fungerar), styrelsens ordförande (orkestrerar det arbete i styrelsen gör), kommittéer (med ansvar för olika områden inom organisationen), verkställande direktör (gör vad styrelsen har beslutat om och leder personal), volontärer och personal (fungerar för den verkställande direktören och styrelsen).

Instruktioner

• Klargöra ditt uppdrag. Det är avgörande för en kristen ideell organisation ha en klar uppfattning om sitt uppdrag. Detta uppdrag ska skrivas ner och alltid i framkant av organisationens verksamhet. Att ha en exakt, gör lätt att förstå agenda din ideella vädja till potentiella framtida partner.

• Hitta en grant författare. En kristen ideell behöver en bra grant författare. Denna person måste till fullo veta och förstå organisationens syfte. En effektiv grant författare kan behoven av gruppen på ett tydligt och passionerade sätt som både övertala och tvinga människor att hjälpa organisationen med dess behov.

• Forskning stiftelsen som intresserar dig. Det är bäst att göra forskning på företag, organisation eller stiftelse som ni ber om bidrag. Bara för att en stiftelse har pengar att ge till en ideell organisation betyder inte att det kommer att stödja din sak. Kristna icke-vinst bör söka stiftelser som har liknande mål och funktioner.

• Bekanta dig med reglerna. Känna en viss grant's regler är mycket viktigt. En organisation kan stängas för ett bidrag helt enkelt eftersom grant författare inte uppfyllde det fundament förordningar. Exempelvis om bidragsansökan skickas online, skicka den via vanlig post inte är en bra idé.

• Stanna kvar på ämnet. Målen och målen för organisationen bör vara i fokus för grant förslag. Skriva förslaget som beskrivs som möjligt är bättre än att använda generalisering. Helt enkelt om att pengarna skulle gå till att förbättra gemenskapens är för vag. Att vara exakta och säga, till exempel att bevilja pengar skulle gå mot levererar ett lokalt bibliotek med böcker eller att hjälpa 4 000 arbetssökande hitta sysselsättning blir effektivare.