mynewspapers.net

Hur man skriver ett gåvobrev värvningEn välskriven gåvobrev värvning kan vara skillnaden mellan erhåller donationen du behöver och får ingenting. Viktigaste när man ber om en donation är tydlighet. Om den person du närmar sig inte vet vem du är eller vad du vill, gör det det svårt för dig att övertyga dem att göra en donation. Donation bokstäver låter dig organisera dina tankar i ett klart och koncist dokument, som du kan använda för att enkelt säkra alla donationer du behöver.

Instruktioner

• Adress din mottagare. De flesta donation begäran bokstäver gå till större företag eller företag. Att ta itu med företaget kan vara lite opersonliga. Om möjligt, ta reda på namnet på den person som kommer att få din begäran gåvobrev. Ta itu med dem vid namn gör en anslutning som kan gå en lång väg mot att du får donationen du behöver.

• Förklara vem du är. Förstå exakt som din organisation bygger en komfort som kommer att göra donationer troligare. Inte bara berätta din organisations namn. Ge lite tillbaka berättelse om hur din organisation fick grundade. Förklara typ av arbete du gör. Vara upfront om att ni ber om en donation. Du kanske även vill inkludera en kort mening en not på kuvertet, be om deras hjälp.

• Belysa de positiva aspekterna av donationer. Du vill fokusera både på hur mottagarens donation kommer att gynna dem samt hur det kommer att gynna dig. Förklara vad deras donation kommer att åstadkomma för din organisation. Dela en anekdot om skillnaden som gjordes av ett annat företags generositet. Nämner fördelar givaren kommer att få, till exempel bra publicitet eller skatteavdrag. Detta är din chans att locka dem till att donera för din sak.

• Se din officiella donation begäran. Vara så specifik som möjligt. Om du behöver en viss mängd pengar, be om det exakta beloppet. att se till att upprepa vad deras donation som kommer att åstadkomma för din organisation. Ge givaren så detaljerat som möjligt om hur de får donation till dig. Tillhandahålla en e-postadress, instruktioner om hur du använder kontanter eller check, och ange kontaktuppgifter för som att de kan tala med ytterligare information när deras donation har gjorts. Inklusive en tidsfrist för att ta emot donation kommer att bygga en känsla av brådska, utan att du direkt säger åt dem att skynda.

• Tacka mottagaren för sin tid och sin generositet. Ett enkelt uttryck av tacksamhet i slutet av ett gåvobrev värvning lämnar mottagaren känner sig uppskattade. Anpassa till tack om möjligt. Detta är den sista intryck givaren kommer att ha av er innan de göra upp sitt sinne att donera. Inse att inte alla kommer att kunna donera genom att be dem att ta del av din organisation men de kan. Har din organisations webbplats eller en plats där de kan mer information eller hjälp vid en senare tidpunkt.