mynewspapers.net

Hur man skriver ett franchise förslag

Hur man skriver ett franchise förslag


Om du valt att franchise företag snarare än att starta en från en början, kommer att du behöva skriva ett franchise förslag att Visa franchisegivaren hur allvarligt du är dina avsikter. Franchise förslag är lätt att skriva. Det vill säga, behöver du inte hyra en business mäklare eller konsultera experter från industrin. Tänk på att innehålla all information som visar att du är värdig som representerar företagets varumärke och kan bli en franchise som man kan vara stolt över.

Instruktioner

• Presentera dig till franchisegivaren. Om du har någon tidigare erfarenhet i affärer eller har en business management examen, säga det. Ofta gånger, franchisetagare kommer att tveka att acceptera ett förslag från någon som aldrig har deltagit i någon form av ett företag. Om detta är fallet med dig, säga att du är redo att delta i utbildningar för att höja dina kvalifikationer som en business manager. Vissa franchise företag erbjuder sina egna in-house utbildning och nya franchisetagare program att erbjuda pedagogiska stöd till deras franchisetagare.

• Visa sig franchisegivaren att du förstår industrin. Du behöver inte att presentera resultaten av en omfattande forskning, men se till att franchisegivaren ser du gjorde dina läxor. Du måste låta professionella och visa att du är redo att börja hantera företaget direkt.

• Tala som dina kunder kommer att vara. Franchisegivaren har att se att du har en tydlig befolkningen segment i ditt sinne som kan leverera du kunder. Franchisegivaren har ett direkt intresse i dig lyckas med verksamheten, så han inte kommer franchise till dig om han inte är säker på att du har en god chans att lyckas.

• Inkludera information om franchise finansiering. Franchisegivaren måste veta hur du planerar att finansiera franchise. Om du har tillräckligt personliga besparingar eller har en sponsor som kommer att lägga några pengar i det, kan dina chanser att säkra franchise vara högre. Om du planerar att ansöka om ett lån för att täcka kostnaderna, säg det också.

• Beskriva din omedelbara planer avsåg driften av verksamheten och ange hur mycket tid du behöver till nollresultat och att göra någon vinst. Visa några ursprungliga tänkande att locka franchisegivarens intresse för dig som företagare.

• Formatera förslaget ordentligt. Du kan välja vilket format som helst från de som finns på webben antingen gratis eller för en liten lön. Viktigaste här är att presentera dina tankar på ett ordnat sätt, så att franchisegivaren har en klar uppfattning om dina avsikter och kan göra en kvalificerad beslut.