mynewspapers.net

Hur man skriver ett förmynderskap brev över till mitt barn

Hur man skriver ett förmynderskap brev över till mitt barn


Föräldrar som kommer att vara borta från ett barn under en längre tid behöver ett förmynderskap brev. Förmynderskap brev ge människor rätt att tillfälligt ta hand om barn. Skrivelsen överför inte vårdnaden om barnet till väktare och inte heller kräver det utarbetande av juridiskt biträde. Skriva ett förmynderskap brev över till en vuxen barn, till exempel kan vara nödvändigt om en förälder som kommer ut ur stan i affärer i flera månader. Förmynderskap brevet är ett bindande dokument som ger vuxna barn tillstånd att leta efter en mindre och fatta beslut om den underåriges räkning medan föräldern är borta.

Instruktioner

• Öppna ett Word-dokument.

• Utrymme ner från höger överst på sidan. Datera brevet. Utrymme ner.

• Lägg till guardian fullständiga namn och adress. Space ner och ta itu med väktare: "Kära (målsmans namn)," till exempel.

• Skriv brödtexten i brevet. Kroppen bör ange du beviljar tillstånd till väktare att se efter barnet. Tydligt ange de datum förmynderskap börjar och slutar och anledning förmynderskap inleds. Observera att väktare har din tillåtelse att göra medicinska och akuta beslut för underårige under denna tid. Avslutningsvis kroppen inklusive ditt namn.

• Registrera och notarise två kopior av brevet. Ge en kopia till väktare och hålla den andra för din egen bokföring.

• Hålla kontakten med både vuxen och minderårigt barn hela tiden. Incheckning och se hur förmynderskap fortskrider och svar frågor som orsakas av det vuxna barnet. Tala med underårige minst en gång var sju dagar för att upprätthålla ständig kontakt och förbli inblandade - så mycket som möjligt--med stora beslutsfattande för barnet.