mynewspapers.net

Hur man skriver ett företag en inbjudan till en insamlingsevenemang

Hur man skriver ett företag en inbjudan till en insamlingsevenemang


Målet med skriver ett företag en inbjudan till en fundraising händelse är att meddela företaget för ditt evenemang och be dem att delta. Detta är sannolikt första gången deras organisation kommer att få höra av ditt evenemang, så det är viktigt att få med så många detaljer som möjligt. Det är en bra idé att skicka dina inbjudningar 6-8 veckor före evenemanget att ge alla gott om tid att vidta åtgärder för att delta.

Instruktioner

• Ange vilken välgörenhet eller gruppen kommer att dra nytta av händelsen. Innehålla information om vad du hoppas att uppnå med denna händelse.

• Inkludera datum, tid och plats där evenemanget kommer att hållas.

• Inkludera som kommer att vara värd för evenemanget, och detaljerna som om middagen serveras, om det finns en cash bar, och om musik kommer att delta i evenemanget. Också nämna om det finns en klädkod.

• Inkludera någon viktig kontaktinformation för frågor eller hänvisa dem till en webbplats där de kan få mer information.

• Inkluderar svar kort med inbjudan, med plats för hur många i deras organisation kommer att närvara och betalning om det behövs. Också nämna om det finns något speciellt som auktioner eller dörren priser vid evenemanget.