mynewspapers.net

Hur man skriver ett farväl brev till någon du verkligen älska

Hur man skriver ett farväl brev till någon du verkligen älska


Säga adjö till någon du älskar är aldrig en lätt uppgift. Det finns långa, osäker framtid framför oss. Kommer att hålla två genomgående kontakten? Kommer du någonsin se varandra igen? Är det något mellan dig som måste lösas? Vad fallet, skriver ett farväl brev till någon du verkligen kärlek är ett meningsfullt sätt att avsluta denna fas av samhörighet i era liv. Oavsett avståndet du kan upprätthålla en nära relation med någon du verkligen älskar, och skriva ett brev är ett utmärkt sätt att börja en långdistans korrespondens.

Instruktioner

• Pratar om de goda tiderna. Minns de unika, underhållande eller fåniga ögonblicken i ditt förhållande. Med hjälp av bildspråk, beskriva en särskilt trevlig dag du hade med denna person eller ett enda ögonblick som er båda anses vara särskilt kul. Som beskriver dessa stunder i bilder kommer att orsaka den person du bryr dig om att uppleva samma känslor av glädje över igen.

• Laga alla olösta konflikter mellan er två. Sa du något för att såra eller kränka den person du bryr dig om, men aldrig komma runt att be om ursäkt för det? Se till att be om förlåtelse i en uppriktig, ärlig. Om det fanns ett problem som ni aldrig fungerat, två express din ånger för situationen, visar din önskan att vara nära trots din skillnader. Sätta den relation du har med din älskade över alla olika åsikter.

• Lägg ut förhoppningar för framtiden för ditt förhållande. Är den person som du lämnar en god vän med vem du vill en dag resa världen? Nämner detta hopp i brevet adjö. Är du medveten om att omständigheterna för närvarande skiljer du och din älskade, men du vill så småningom leva nära henne igen? Ta upp detta också. Bara för att du inte kan vara tillsammans på betyder denna fas av livet inte att framtiden inte håller olika saker i butiken.

• Tacka din älskade för sin vänskap. Ett underbart sätt att avsluta brevet adjö är att tacka den person du älskar för hans sällskap och vård. Låt honom veta allt han betyder för er. lämna inte ut några detaljer. Eftersom detta är sista gången kan du se din vän för ett tag, är det viktigt att du uttrycker dina känslor och inte lämnar något viktigt osagt. Du vet aldrig när du kommer att se denna person igen.