mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev till en syster som har gått bort

Hur man skriver ett brev till en syster som har gått bort


Om du förlorat en nära anhörig till en långvarig sjukdom eller en plötslig tragedi, behandlar alla sorgen annorlunda. Vissa människor besöka graven av sin älskade man ofta, medan andra reminisce på de goda tiderna med fotografier och videofilmer. Ett sätt människor handskas med förlusten av en älskad är att skriva ett brev till personen att kommunicera sina känslor av sorg eller att helt enkelt ansluta med personen igen. För att skriva ett brev till en syster som har gått bort, skriv vad du känner med inga begränsningar på vad du skriver.

Instruktioner

• Hitta en lugn plats där du kan vara ensam utan andra inkräktar på detta personliga ögonblick. Samla vävnad ifall du blir känslomässigt medan du skriver bokstaven.

• Fastställa syftet med brevet till din syster. Kanske du har oavslutade affärer med din syster som du vill ta upp eller kanske du bara vill återansluta med henne igen.

• Skriv hur du har känslan eftersom din syster har passerat. Hänvisa till din syster som "du" så att du känner dig som om du kommunicerar med henne direkt. Eftersom du inte kanske vet exakt vad de ska innehålla i skrivelsen, kan freewriting hjälpa dig att komma i kontakt med dina känslor. Låt dina känslor flöda på papper och begränsa inte dig själv eller vad det är du känner. Kom ihåg att ingen annan kommer att läsa ditt brev; detta brev är en personlig och privat sammansättning kan hjälpa dig att skriva fritt.

• Dela en historia eller speciellt ögonblick du delat med din syster. Du kan skriva något som "Jag minns när vi gömde från mamma i garderoben för en timme medan hon sökte oss." Dessa typer av berättelser kan hjälpa dig att komma åt minnen som kan skapa positiva känslor när man tänker på din syster.

• Berätta hennes saker som har hänt sedan hennes bortgång. Detta kan inkludera roliga stunder som har inträffat att hon kan ha tyckt eller ens att du klippa håret. Prata med henne som vanligt i brevet, som om att komma ikapp henne på aktuella händelser i ditt liv. Detta kan hjälpa dig att känna igen henne sedan hennes bortgång.

• Uttrycka andra känslor, idéer eller tankar du har upplevt sedan hennes bortgång. Du kan inkludera dina tankar på döden, livet efter detta, sjukdom eller tragedi i förhållande till din upplevelse med hennes död.

• Placera bokstaven på din systers grav eller på en plats som är personliga för dig. Du kan även lämna brevet i en plats i hemmet som din syster besöks också.