mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev till din chef om intresset för en befordran

Hur man skriver ett brev till din chef om intresset för en befordran


Om du hör om en öppning i ditt företag eller du helt enkelt vill ha en främjande, skriva ett brev till din chef att uttrycka ditt intresse. Ibland skriver anställda dessa bokstäver när en öppning blir tillgänglig inom organisationen, men andra gånger anställda känner att de förtjänar en befordran. Om du tycker att du förtjänar en befordran i företaget, låt din direkta chef vet. Berätta varför du känner att du förtjänar det och har skäl till varför du skulle vara en bra kandidat.

Instruktioner

• Forskning position. Om ståndpunkten har bokförts, titta på ansvar och skyldigheter att bekanta sig med jobbet. Om du söker en befordran, utveckla en position inom organisationen att det finns ett behov av. Skriv ner vad jobbtiteln vore, tullarna och fördelarna från den. Genom att förstå ståndpunkten, kommer du att kunna skriva detta brev på ett direkt sätt.

• Börja på bokstaven. Datum bokstaven och vända det till din chef.

• Presentera dig själv. Din chef mest sannolikt vet redan du, men detta är en stor möjlighet att erbjuda mer detaljer till honom om dig själv. Ange hur lång tid du har arbetat på företaget och den befattning som du håller. Med några prestationer eller priser du har nyligen fått.

• Uttrycka din önskan för avancemang. Beskriva för din chef att du letar efter en mer utmanande position. Du önskar ett jobb också som skulle hjälpa din karriär gå framåt och avancera inom företaget. Uppge att du hört talas om öppnandet eller att du har en idé till en ny position.

• Diskutera dina kvalifikationer. Berätta din chef i en direkt, men ändå artigt sätt varför du tror att du skulle vara den bästa kandidaten för denna ståndpunkt. Inkludera uppgifter om dina kunskaper, kvalifikationer och fortsatt utbildning. Beskriv fördelarna företaget skulle få om du främjades.

• Erbjudande referenser. Om andra anställda i företaget har erbjudit rekommendationer till dig som de tror du skulle vara en bra kandidat, erbjuda namn och erbjudande att ge honom rekommendationsbrev från dessa personer.

• Be om ett möte. Express till din chef som du skulle vilja träffa honom att diskutera denna fråga. Be honom direkt om en mötestid.

• Stäng bokstaven. Tacka honom för att pröva denna fråga och skriva ditt namn längst ner. Inkludera din kontaktinformation som ditt telefonnummer och e-postadress.