mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev för omvårdnad

Hur man skriver ett brev för omvårdnad


Referens bokstäverna är ofta ett krav i öppna jobb positioner som de att hyra utskottet att lära sig vad tidigare arbetsgivare och yrkesverksamma tycker om en arbetssökande. Sjuksköterskor arbetar i din organisation som försöker avancera internt eller externt kan behöva en referens brev att ansöka om ett specifikt jobb. Om du uppmanas att göra detta är det viktigt du lär dig hur man skriver ett brev för omvårdnad som hjälper dem att få ett jobberbjudande.

Instruktioner

• Förklara din relation. Börja referens brev genom att informera läsaren hur du vet att sökanden. Inkludera hur länge har du känt personen. Ett positivt brev från en tidigare arbetsgivare ges ofta mer hänsyn än en referens brev skrivet av vänner eller familjemedlemmar.

• Bedöma sina styrkor. Detalj styrkan sökanden kan ge omvårdnad position. Få en kopia av arbetsbeskrivningen från sökanden och matcha din referens brev till kraven i jobbet. Förklara hur sökanden skulle vara en bra passform för denna specifika position baserat på hans personliga egenskaper.

• Lämna kontaktinformation. Inkludera din kontaktinformation i brevet, som kan anställa organisationen att få kontakt med dig om de har några frågor. Detta kan vara fördelaktigt om det kommer ner till två sökande till en plats.

• Lämna brevet i tid. Be sökanden om due date för märka när du samtycker till att skriva det. Få brevet till sökanden innan detta datum för att hon skall kunna söka jobbet innan den stängs. Se till att du skickar det till rätt adress om det måste skickas som du i stället med ansökan. Misslyckas med att få din referens brev till rätt plats inom tidsfristen som kan resultera i sökanden att automatiskt elimineras från behandling.