mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev för att överföra en lägenhet

Hur man skriver ett brev för att överföra en lägenhet


Om det blir nödvändigt under ditt hyresavtal att överföra till en ny lägenhet, i de flesta flerbostadshus och komplex tillåts du att göra det. så länge du följer korrekta förfaranden. Oavsett om du behöver flytta till en större eller mindre lägenhet, måste flytta till bottenvåningen på grund av en medicinsk fråga eller bara vill ha en ny vy, måste du skriva ett brev till din hyresvärd eller management företag om din avsikt och vilja att överföra. Kom ihåg, det inte är obligatoriskt att din hyresvärd förse dig med en ny lägenhet, om inte din nuvarande är lagligt otillfredsställande, så alltid vara artig i din kommunikation.

Instruktioner

• Datum bokstaven i det högra utrymmet mittemot din hyresvärdens namn och adress.

• Skriva en enkel, "Kära [namn på hyresvärden]," hälsning.

• Statliga Detaljer för ditt hyresavtal som är viktiga för din överföring. Om till exempel kan din lägenhetskomplex Lägenhet överföringar, se till att citera det avsnitt där som anges. Till exempel "i avsnitt 2.12 i min hyra som undertecknades den 12 juni, 2009, finns en klausul som möjliggör en lägenhet överföring före slutet av leasingperioden."

• Ange orsaken, om någon, att du begär hyresavtalet. Detta är särskilt viktigt om du behöver ändra lägenheter för en medicinsk eller Fair Housing Act skäl, till exempel ett funktionshinder.

• Avsluta med de bästa sätten att kontakta dig samt ett datum som du hoppas få höra beslutet. Om du har i åtanke en specifik lägenhet som du vill överföra och sedan påstå att också.

• Posta brevet med certifierade post till mottagaren och behålla en kopia för dig själv.