mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev för att förklara varför jag vill ha ett jobb

Hur man skriver ett brev för att förklara varför jag vill ha ett jobb


Ett brev av intresse för sysselsättning, även känd som ett följebrev, förklarar varför du vill ha ett jobb med det särskilda företaget och varför du skulle vara en bra passform. Det är en möjlighet att visa dina kunskaper om företaget och förklara varför du vill ha jobbet. När du förklarar ditt intresse i position, strävar efter att passa dina intressen med företagets arbetskultur och etik.

Instruktioner

• Forskning företaget. Ta reda på vem den hyra personalchef och skriva ner den exakta stavningen av sitt namn. Försöka ta reda på företagets historia och aktuella projekt.

• Placera din adress och kontaktinformation överst på sidan. Till vänster på sidan, skriv följande information på separata rader: hyra regissörens namn, hyra regissörens arbetsbeskrivning, företaget, företagets adress, stat och postnummer.

• Använd personal regissörens namn i din hälsningsfras.

• Skriv första stycket förklara ditt syfte för bokstavligen, inklusive hur du hittade jobb öppning och vad som intresserar dig om jobbet. Använda forskningen om företaget i det här avsnittet. Knyt i skälen du som företaget med aspekter av din jobb skicklighet som.

• Typ andra stycket ska förklara varför du skulle vara en bra passform för ståndpunkten. Inte bara upprepa informationen i ditt CV. Förklara livserfarenheter och personliga egenskaper har du att göra dig en perfekt kandidat för jobbet.

• Avsluta brev, tacka läsaren för sin tid och förklara hur du kommer att följa upp.