mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev beröm till mitt barn

Hur man skriver ett brev beröm till mitt barn


En inspirerande brev beröm skrivs till ditt barn kan öka hennes förtroende, påminna henne om det stöd hon har och stärka banden mellan du. Brev skrivna till ditt barn kan dessutom bekräfta din familjs kärnvärden och bli artiklar som hon skatter för en livstid. För att kunna skriva ett beröm, är det viktigt att vara uppmärksam på ditt barns intressen, talanger och aktiviteter.

Instruktioner

• Att hitta rätt ord för att uttrycka beröm är utmanande men peiodically skriver ett brev beröm barnet lugnar henne för ert stöd och ökar hennes förtroende.

• Ta del av ditt barns intressen och prestationer. Skriv ner alla prestationer som ditt barn har gjort i ett ämnesområde eller intresseområde. Anteckna prestation, datum och hur det gjorde du känner. Dessa uppgifter hjälper dig att komponera ditt brev senare. Till exempel om ditt barn spelar på ett innebandylag, låta henne veta att du är stolt över hennes insatser i laget. Ge konkreta exempel på vad hon gjorde bra, som gjorde en home run.

• Vara ärlig med din beröm. Barn har en nästan inneboende förmåga att veta när deras föräldrar är att vara ärlig eller oärligt. Prisa ditt barn för mycket och alltför ofta kan orsaka henne att ifrågasätta din ärlighet och uppriktighet, i huvudsak rendering någon viss beröm meningslös. Beröm som tros vara falsk kan slå tillbaka, orsakar barn att dra tillbaka och bli rädd för att ta risker eller visar intresse för nya aktiviteter som de oroar otillbörligt perfektion.

• Skriva med känsla och intresse. Använd en samtalston, som om du talade till henne personligen. Att använda ord och fraser som du normalt skulle använda i samtal med henne och uppmuntra henne att skriva tillbaka.

• Fokus på framsteg. Berömma ditt barn för hennes inneboende talanger kan komma till sund ihåliga. I stället fokusera på ditt barns ansträngningar. Erkänner den tid hon har lagt ned på att uppnå sina mål, och nämna att du är imponerad av hennes hårda arbete och engagemang.