mynewspapers.net

Hur man skriver ett brev ber om sponsring

Hur man skriver ett brev ber om sponsring


Om du behöver samla in pengar till en viss välgörenhet eller orsak, kan donationer från individer eller organisationer hjälpa dig nå dina mål snabbare. Vid identifieringen av potentiella sponsorer på koncernnivå, rikta dem vars uppdrag är konsistent med din välgörenhet. När du identifierar kandidat sponsorer, kan du skriva ett brev för att begära sponsring. Bokstaven, åtminstone ange varför du behöver sponsorskapet, typ av sponsring (t.ex. pengar, leveranser) och några fördelar av sponsoren.

Instruktioner

• Börjar brevet med en formell hälsning, som "Dear Mr Jones," eller "Till vem den maj bedriften."

• Ange dina skäl för brevet och innehålla ett datum för potentiell sponsor för att svara. Till exempel "jag skriver detta brev för att be om ert stöd för vårt sommarprogram ungdom anrikning. Om du väljer att stödja detta program, skulle vi behöva ett svar av 23 mars."

• Beskriva hur organisationens uppdrag stämmer överens med era mål. Markera din mål, förväntade resultat för att uppfylla de mål och redogörelse för behovet. Du kan skriva, "den planerade verksamheten överensstämmer med ditt uppdrag att ge ungdomar för att ta på ledande roller i deras skolor och gemenskapen. Specifikt, planerar i sommar, vi att... Vi räknar med att programmet... Vi behöver ytterligare medel för att genomföra de reserelaterade aktiviteterna."

• Be om sponsring och belysa några fördelar av sponsoren. Du kan skriva, "Vänligen överväga att stödja våra sommarprogram ungdom berikning genom att göra en donation av £650. Vi kommer att bekräfta din support skriftligen på allt material som program och som en del av våra program uppskrivning i tidningen söndag."

• Tacka den potential sponsorâ € ™ för behandling av din förfrågan. Tillhandahålla din kontaktinformation och instruktioner för att följa upp.

• Avsluta brevet med en formell stängning, till exempel "Högaktningsfullt."