mynewspapers.net

Hur man skriver ett ansökningsbrev avseende en lärartjänster

Hur man skriver ett ansökningsbrev avseende en lärartjänster


Effektiv följebrev besvara frågan "Varför ska jag anlita dig?", enligt Trinity College information om skriva framgångsrika följebrev. Skriva ett ansökningsbrev avseende en lärartjänster bör belysa varför du njuta av arbeta med barn och ditt värde som lärare samt relevanta fungerar referenser och erfarenheter med konkreta exempel. Att hålla följebrevet kort och koncist är en nödvändig del av ett effektivt ansökningsbrev.

Instruktioner

• Översyn exempel av det vanliga formatet för följebrev om det behövs. Skriv ditt namn och fullständig adress i det övre vänstra hörnet av dokumentet, sedan dag, följt av det fullständiga namnet på den person som ni tar upp (till exempel föreståndaren), namnet på skolan och skolans adress. Lämna ett utrymme eller två mellan ditt namn och adress, datum och skolans namn och information. Har även det officiella namnet på position och "Bästa [namn på arbetsgivare]".

• Håll följebrevet till en sida och om tre stycken långa. Börja den skrivelse med varför du skriver och lärartjänster du ansöker. Du kan lägga till hur du lärt ståndpunkten endast om det var genom en ömsesidig kontakt eller rekrytera program. Anger att du har lärt av utskriften via en sökning på Internet, till exempel, är inte nödvändigt. Du kan också göra ett uttalande i linje med hur du kommer att vara en värdefull tillgång skoldistrikt.

• Diskutera varför du är intresserad av tjänsten i andra stycket samt dina kvalifikationer, till exempel en fil kand i grundutbildning och antalet år som du har arbetat som lärare. Belysa undervisningserfarenhet och någon annan jobb erfarenhet som är relevanta för ståndpunkten. Om du känner denna punkt är för lång kan bryta det i två. Tala om din mest relevanta undervisningserfarenhet och prestationer i första stycket och backa upp era uttalanden i andra med konkreta exempel, som hur du erbjuds efter skolan handledning eller utformat en ny undervisning spel eller verktyg. Använd din andra stycket sista meningen för att sammanfatta vad du just förklarat. Att nämna lärartjänster och skolan i denna mening är bra det "leder läsaren tillbaka till det specifika jobbet i fråga," enligt Trinity College information om hur man skriver ett personligt brev.

• Skriv ditt sista stycket att inkludera en hänvisning till ditt CV samt en begäran för en intervju. Lägga till något i stil med "Jag ser fram emot att diskutera min erfarenhet med dig ytterligare" och tacka dem för deras tid och omtanke. Underteckna skrivelsen och nämna eventuella bilagor om tillämpligt.