mynewspapers.net

Hur man skriver en ursäkt brev till någon speciell

Hur man skriver en ursäkt brev till någon speciell


Ingen får genom livet utan att göra misstag, lite större än andra. Om du har mycket ont att särskilda någon i ditt liv, oavsett om det är din pojkvän, flickvän, man eller hustru, kan ingenting vara svårare än att försöka förmedla din ånger och hur ledsen du är om situationen. Ett intima sätt att be om ursäkt är att penna ett hjärtligt brev.

Instruktioner

• Hand Skriv brevet ursäkt. Handskrivna bokstäver är mest personliga vägen att gå. De Visa tid och engagemang, och är långt mer intim än e-postmeddelanden eller maskinskrivna brev. Förutom hand skriva den faktiska skrivelsen, vara säker också att skriva namn och adress på kuvertet.

• Förklara exakt varför du be om ursäkt. Chansen finns, personen är helt medveten om varför du säger ledsen. För poäng av brevet är det dock viktigt att utgjuta ditt hjärta och förklara alla dina tankar och känslor. Helt enkelt säger "Jag är ledsen" räcker inte. Oavsett om du otrogen mot din betydande andra eller upp din röst en alltför många gånger, är det viktigt att illustrera situationen och vad exakt du är ledsen.

• Anta en uppriktig ton. Detta är inte en casual kärlek anteckning. Detta är en allvarlig ursäkt skrivelsen. Det är viktigt att komma över så uppriktig som möjligt och för att undvika att göra mot bakgrund av situationen med skämt. Det är också viktigt att inte komma över så bitter och arg, vilket är en gemensam fallgrop ursäkt skriftväxling. Undvika att förolämpa den andra personen eller att placera skulden.

• Erbjuda en lösning. Hela poängen med en ursäkt brev är antingen att utveckla vissa stängning så att både av kan du flytta på eller patch saker för framtiden. Det är viktigt för dig att presentera en lösning. Antingen att du förstår om hon vill avsluta relationen med dig, eller be om en ny chans och presentera för henne ett sätt som du kan göra saker upp till henne. Vara tydliga och inte slå runt busken. Ange exakt vad du vill åstadkomma med bokstaven, och lämnar inget utrymme för osäkerhet eller förvirring.

• Ta upp glada minnen. Ett meningsfullt sätt att avsluta en ursäkt brev är genom att nämna en lycklig tid som er båda tillbringade tillsammans. Detta kan bidra till att påminna honom om vad han tyckte du om du i första hand och hjälpa honom att fokusera på det snarare än vad han är arg över. Till exempel, tala om din första dejt och hur du fick spagetti sås över hela din blus och var tvungen att rusa hem för att ändra eller din semester till Hawaii och den dagen du gick 10 miles på stranden tillsammans.