mynewspapers.net

Hur man skriver en uppskattning brev till sponsorer

Hur man skriver en uppskattning brev till sponsorer


En uppskattning brev skrivet till en organisations sponsorer är en vänlig gest som ofta används för att uttrycka tacksamhet. Många organisationer inte kan fungera utan generösa sponsorer. Visa uppskattning till dem genom ett brev är en handling som bör fyllas i av alla organisationer som erhåller sponsring. När du skriver en uppskattning brev, flera komponenter bör ingå, och en effektiv uppskattning brev uppmuntrar sponsorer att överväga sponsrar igen i framtiden.

Instruktioner

• Adress brevet till organisationen. Om en viss person från organisationen var kontaktperson för sponsring, inkludera den personens namn samt med "Herr" eller "Fru", som någon titel som personen har.

• Ange anledningen till bokstaven. När du skriver ett brev av uppskattning, staten som du skriver brev för att tacka för dess donation av sponsoren. Närmare bestämt påstå vad sponsring var för också.

• Skriv bokstaven på ett uppmuntrande sätt att skapa framtida möjligheter mellan sponsorn och mottagaren. Detta brev ska skrivas i en varm, uppriktiga sätt orsakar sponsorn att känna sig positivt om förhållandet.

• Förklara fördelarna med sponsring. Denna uppskattning skrivelse bör berätta sponsoren hur sponsring påverkat dem som sponsras. Inkludera uppgifter om hur den sponsoren var pengar och hur det kände för mottagarna. Om sponsorskapet var för en ungdomsorganisation, berätta sponsoren förmånen barnen fick på grund av den generositet som ges.

• Erbjuda möjlighet till framtida partnerskap. Ett mål av en skrivelse av uppskattning är att uppmuntra sponsorn att samarbeta med er organisation i framtiden. Många organisationer sponsor samma ligor eller grupper varje år. Genom att skicka en skrivelse av uppskattning, kommer sponsorn sannolikt överväga sponsring gruppen igen.

• Stäng med varma hälsningar. Välja din formuleringen noga när du avslutar brevet. Skriva "Varma hälsningar" eller "Med mycket uppskattning" som en stängning. Inkludera namnet på den organisation som du är med och ditt eget namn.