mynewspapers.net

Hur man skriver en tidig hyra uppsägning brev

Hur man skriver en tidig hyra uppsägning brev


Skriva ett leasingavtal uppsägning brev är ett viktigt steg i planerar att flytta från någon hyresfastigheter. Mest bostäder och kommersiella leasingavtal kräver att du levererar en formell uppsägning minst 30 dagar före förnyelsedatum. Även om ditt hyresavtal inte kräver dig att göra det, ska du skriva en hyra uppsägning som tar upp relevanta aspekter av ditt drag.

Instruktioner

• Läsa ditt hyresavtal att ta reda på när och hur du måste tillhandahålla uppsägning. De flesta leasingavtal kräver en 30-dagars varsel, men vissa kräver mer eller mindre. Några lån kräver att hyresgästen att skicka anmälan skriftligen, till en viss adress.

• Formatera ditt brev som alla andra affärsbrev. Skriva ditt namn och adress på toppen, datum bokstaven och skriva namn och adress för hyresvärden under dagen. Börja ditt brev med en vanlig hälsning, som "Dear Mr (namnet på din hyresvärd)." Avsluta med en standard stängning, som "Vänliga hälsningar" följt av din signatur och sedan ditt tryckta namn.

• Staten att du avsluta ditt hyresavtal och ge den dag då uppsägningen effektivt. Referera till hyresavtalet. Till exempel "enligt våra hyresavtal, jag ger dig 30 dagars varsel om min avsikt att avsluta. Den sista dagen i min hyra blir (ange datum här).

• Ange om du avslutar i slutet av leasingperioden eller använder en tidig uppsägningsklausul. Om du avbryta tidigt, ange skälen och lista några tillhörande avgifter du tänker betala.

• Begära en regelbunden genomgång av huset eller lägenheten. Vara närvarande när hyresvärden bedömer egenskapen för skador och gör en bestämning på delen av din insättning som ska returneras till dig. Listan är och alltid när du är tillgänglig för det här mötet.

• Lista datum på vilket du har ordnat för de allmännyttiga företagen ska tas bort från ditt namn. Om du har fler än ett alternativ när du väljer allmännyttiga företag, ange namnet på det företag du använder så att hyresvärden kan ha tjänsten överförs snarare än frånkopplad, om hon väljer. Ange när och hur du kommer tillbaka nycklarna.

• Om du har godkänt att visa egenskapen för blivande hyresgäster, beskriva datum och tider under vilken du kommer att finnas att göra så.

• Ge en adress för vidarebefordran och be att alla ytterligare kommunikation, inklusive din insättning tillbaka, skickas till den adressen.