mynewspapers.net

Hur man skriver en teckenreferens för svaranden

Hur man skriver en teckenreferens för svaranden


Domarna läsa karaktär referens bokstäver för att få en bättre förståelse av vem en svarande är. Vänner, släktingar och prästerskapet är bland dem som vanligtvis skriver dessa typer av bokstäver. Ett tecken referens brev förklarar en persons åsikt av en annan person. Det används för att definiera vem denna person är genom att lista en persons karaktärsdrag. Domarna använder ofta dessa bokstäver för att besluta om domen mot svaranden.

Instruktioner

• Bestäm om du ska skriva bokstaven. Om svaranden i en rättegång ber dig att skriva en teckenreferens, tycker om personen, hur väl du känner honom och om du kan ge en positiv karaktär referens skrivelse.

• Adress brevet. Domarna anses högt respekterad proffs. När man behandlar ett brev till domaren, skriva antingen "Presiderande domare" eller "Din heder."

• Presentera dig själv. Ett tecken referens brev bör alltid börja med författare att införa själv. När du presentera dig själv, skapar du trovärdighet med domaren. Inkludera viktiga detaljer om dig själv som dina kvalifikationer, grader du håller, färdigheter och titlar. Inkluderar den relation du har med svaranden och ange hur lång tid du har känt honom.

• Beskriva svaranden. Med positiva ord, säger domaren vad tycker du om svaranden är. Använder adjektiv - till exempel "ärlig" eller "ansvar"--som beskriver hans karaktär. Diskutera alla typer av volontär arbete att han också är inblandade. Försök att inte överdriva, aldrig säga något negativt och vara så ärlig som möjligt.

• Inkluderar en berättelse. Ett tecken referens brev bör generellt runt en till två sidor lång. Om du har utrymme att inkludera en berättelse som visar svarandens karaktär på ett positivt sätt, skriv det i brevet.

• Diskutera andra detaljer. Det är ofta en bra idé att inkludera brottsligheten han laddas med bokstaven och hur han är inlaga. Försök inte att förbise eller underskatta allvaret i laddningen och ger inte ett yttrande för domen.

• Underteckna och datera brevet. Skicka den eller släppa den av vid domstolsbyggnaden.