mynewspapers.net

Hur man skriver en Sponsor brev för en årsbok

Hur man skriver en Sponsor brev för en årsbok


En school årsbok är ett sätt att minnas nära och kära. En hög kvalitet årsbok är dyrare att producera, och skolor alltid har inte medel att köpa tjänster av en årsbok publicerande företag. Ett sätt att mildra detta problem är att värva finansiellt stöd från gemenskapen. Många lokala företag beror på verksamhet i skola, elever och föräldrar för en betydande del av sin inkomst, och det är naturligt att be dem att sponsra en del av årsboken. För bästa svar, två liknande bokstäver krävs--en för tidigare sponsorer och en för potentiella nya sponsorer.

Instruktioner

• Utveckla en lista över potentiella sponsorer genom att kamma igenom tidigare årsböcker och skriva ner alla tidigare sponsorer. En andra lista består från företag som ännu inte har sponsrat boken. Leverantörer som insjuknar med skola och företag ägs av föräldrar är prioriteringar.

• Behandla sponsring brev direkt till namnet på företagets ägare eller beslut maker.

• Ge ett omedelbart uppmärksamhet-fånga uttalande som första rad. Till exempel "två tusen av de viktigaste människorna i Merrillville läser Panthers årsboken nästa vår."

• Knyt det uttalandet att en direkt nytta för verksamheten. Till exempel "dessa människor kommer att vara glad att veta att du har sponsrat school årsbok i år igen." För brevet går ut till potentiella nya sponsorer / lämna ordet "igen" ur meningen.

• Ger en snabb grundläggande översikt av årsboken i andra stycket. Förklara publiceringsdatumet, distribution siffror, som det går, och formatet för boken.

• Inkluderar ett tack i tredje stycket för antingen tidigare deltagande eller framtida deltagande av sponsring, beroende på deras status. Starkt bekräfta att årsboken kommer att vara mycket enklare att producera med sitt samarbete, och att deras stöd kommer att ses som ett positivt engagemang för gemenskapen som helhet.

• Rikta deras uppmärksamhet till en medföljande kurs blad som lägger ut olika typer av sponsring för olika priser. Fast be om en sponsoren någonstans i mitten kurs blad, men staten som även den billigaste sponsorskapet hjälper. Ge ett fast datum när du behöver ett åtagande för sponsring. Göra detta datum minst 30 dagar före den faktiska, verkliga engagemang så att du har tid att följa upp med de som är sena med att göra ett beslut. Bekräfta igen i sista stycket att skolan är mycket tacksam för deras ersättning och tidigare stöd. Till nya, potentiella sponsorer, upp att du är entusiastiska över möjligheten att arbeta med dem på detta.

• Avsluta med "Respektive" och underteckna brevet med antingen huvudet för utskottet årsbok eller flera ledamöter.