mynewspapers.net

Hur man skriver en sorg brev

Hur man skriver en sorg brev


Perioden efter en person förlorar en nära anhörig som betraktas som en period av sorg eller sorg. Denna period sker normalt efter att ha förlorat en familjemedlem, en nära vän eller en sällskapsdjur; och det tar ofta människor månader eller år att helt komma igenom den. Många människor skicka brev till dem som går igenom en sorg period att låta dem veta att de är tänkande och be för dem. De skickar dessa brev att förhoppningsvis ge tröst och stöd till dem som lider förlust. När du skriver ett dödsfall brev, vara uppriktiga och sympatisk till person och låt honom veta att du bryr dig och finns där för henne om hon behöver dig.

Instruktioner

• Adress brevet. Många människor skriver ett dödsfall brev för hand på papper eller i en sympati eller ett tomt kort. Skriva brev direkt till den person som använder hennes förnamn, som "Kära Joan."

• Nämna förlusten omedelbart. Börja brevet med orden sympati som innehåller namnet på den avlidna personen. Till exempel skriva "mitt hjärta är djupt bedrövad om döden (eller passera den away) av James." En annan gemensam linje används i en skrivelse av sorg är att säga att du inte kan ens föreställa mig smärtan hon måste att gå igenom.

• Staten något fint om avliden. De går igenom en sorg period allmänt njuta av höra vänliga ord om den person som passerade. Erbjuda en komplimang om en person, som "Vilken underbar man han var" eller "Han var en stor person och kommer att saknas djupt."

• Inkluderar en berättelse. Om du har en kort berättelse om den avlidne enskilda som skulle föra komfort eller glädje till mottagaren av brevet, ta med den. Till exempel, tala om för henne hur du kommer ihåg en dag han stannade på sidan av vägen och ändrat din punktering för dig. Någon typ av historia som visar ett positivt tecken drag av personen som är en trevlig idé att inkludera i denna typ av brev.

• Erbjuda vänliga önskemål. Avsluta brevet genom att låta henne veta att du tänker och ber för henne. Berätta för honom att om det är något han behöver, han inte bör tveka att fråga. Skriva ditt namn längst ner.