mynewspapers.net

Hur man skriver en sleepover part inbjudan

Hur man skriver en sleepover part inbjudan


En sleepover part är en trevlig händelse för pojkar eller flickor i alla åldrar. Om du är värd en sleepover part för en specifik fest eller bara för att få vänner tillsammans, är det relativt enkelt och prisvärt att organisera. Viktigast är att sätta några tankar i som att bjuda in kommer att se till du har rätt blandning av barnen för en minnesvärd tid. Se till att gästerna (och föräldrar) får mest korrekt information genom att skicka ut en inbjudan med alla nödvändiga detaljer.

Instruktioner

• Titel din inbjudan med en smart fras eller catchy säger. Vanligtvis används titeln att förklara anledningen bakom värd en sleepover, oavsett om det är en födelsedagsfest, New Year's eller för att bara få ihop. Se inbjudan titeln som en tidningsrubrik som används för att ange tonen för resten av inbjudan.

• Lägga till alla nödvändiga grundläggande detaljer som who, vad, när och var. "Vem" är namnet på barnet värd sleepover part. "Vad" beskriver vilken typ av sleepover part man eller om partiet har ett tema. "När" beskriver när sleepover börjar och även vilken tid barnen behöver plockas upp på morgonen. "Var" är adressen och kanske detaljerad vägbeskrivning för dem obekanta med området.

 informera barnen om vad de behöver att få till den sleepover parten. Skriv detta efter alla grunduppgifter. Exempelvis behöver barnen ta med sig egen sovsäck och kudde? Vad sägs om ficklampor om det är en utomhus sleepover? Behöver de komma med gåvor eller spel? Detta gör att gästerna att ordentligt förbereda för en natt bort.

• Beskriva kortfattat vilka typer av aktiviteter och mat gästerna kommer att njuta av på sleepover festen. Detta ger dem några aning om vad andra valfria objekt kan de behöva ta. Det ger också barnen en chans att låta värden som vet om de har någon allergi mot vissa livsmedel. Om den sleepover parten är en temafest, kommer verksamhet att samordnas i överensstämmelse med det temat.

• Inkluderar en OSA datum i slutet av inbjudan samt kontaktens namn och telefon nummer.