mynewspapers.net

Hur man skriver en semi-formella bröllopsinbjudanDu har bestämt att din bröllopsceremonin blir ett semi-formella tillfälle, så dina inbjudningar ska matcha denna nivå av formalitet. Denna typ av bröllopinbjudningar är inte lika raffinerad som en formell inbjudan, men har lite mer struktur än en casual inbjudan. En semi-formella inbjudan format kan du inkludera all nödvändig information för gäster på ett klart och koncist sätt.

Instruktioner

• Ange namnen på de personer som är värd för bröllop, som traditionellt är brudens föräldrar. Om föräldrarna är gifta, bör namnen läsa "Mr. och Mrs. Thomas Jensen" Om brudens föräldrar är ogifta, visas far till brudens namn först, e.g. "Mr Thomas Jensen och Ms. Stephanie Monroe." Brudens namn skrivs först, följt av brudgummens om paret är värd för bröllop, e.g. "Ms. Jennifer Houston och Mr Victor Hall. När föräldrarna till bruden och brudgummen bröllop värdar, skrivs brudens föräldrars namn först i "Mr och Mrs" form om två är gifta, följt av brudgummens föräldrar namn på samma sätt.

• Skriva eller skriver begäran för gästernas närvaro nästa. Om det Semi-formella bröllopet i en kyrka eller plats för tillbedjan, termen ".. .requests äran att din närvaro" är lämpligt. För Semi-formella vigsel som ligger utanför kyrkan, det är passande för att använda frasen ".. .requests nöjet att företaget."

• Statligt brudens namn under begäran för närvaro. För en semi-formella bröllopsinbjudan, ska brudens första och mitt namn visas på inbjudan. Brudgummens titel och fullständiga namn är skriven efter brudens namn på bjuda. Så, inbjudan bör läsa ".. .requests äran att din närvaro vid förbindelsen av deras dotter Stephanie Nicole och Mr James Michael Taylor."

• Stava datum och tid för bröllopet ut helt på inbjudan efter påstå bruden och brudgummens namn. Till exempel bör inbjudan läsa "på den sjätte maj, klockan fyra på eftermiddagen." Om du föredrar utseendet på datum och tid i standardformat, är det godtagbart att skriva "på den 6 juni, kl. 16.00" på en semi-formella inbjudan.

• Skriva skriver eller ceremoni platsen. Om dina vänner och anhöriga inte är bekant med plats, skriva adress under platsnamnet. Om ditt Semi-formella bröllop kommer att äga rum på en privat bostad, är det passande för att skriva den fullständiga adressen på inbjudan, även om dina gäster vet där hemmet är.

• Inkluderar det faktum att receptionen direkt efter vigseln på nästa rad. Lägga till ett mindre kort på inbjudan att ge gästerna adressen till platsen i receptionen, tillsammans med vägbeskrivningar och information om måltider så att varje gäst kan välja en förrätt.

• Typ eller skriva OSA informationen längst ner i den semi-formella bröllopsinbjudan. Eller lägga till en annan mindre kort på inbjudan kuvertet med telefonnummer, adress eller e-postadressen som gästerna kan använda för att bekräfta sin närvaro.