mynewspapers.net

Hur man skriver en reservation brev

Hur man skriver en reservation brev


Att veta hur man skriver en tydlig och professionell bokning brev är en användbar färdighet. De flesta bokning bokstäver skrivs att boka ett hotellrum eller för att delta i en konferens, men oavsett vad syftet med brevet, här är hur du ser till att du inkluderar alla nödvändiga uppgifter.

Instruktioner

• Med alla relevanta detaljer i brevet, inklusive fullständig kontaktinformation, datum och tid för ankomst och avresa, antal dagar för vistelsen, typ av rum och alla särskilda behov eller begär som ett rum för rökare eller icke-rökning.

• Använd en professionell ton när du skriver brevet. Din hälsning bör, "Till vem den maj bedriften" eller "Dear Sir eller fru." Även dagens datum överst i brevet. Brödtexten i brevet bör vara att punkten. Det bör särskilt framgå vad du behöver och hur du betalar.

• Skriva ett brev kan se ut så här: datum To Whom It maj bekymmer, vänligen reservera ett standard dubbel rum king size sovrum för mig och min partner för den följande dates___. Debitera mitt kreditkort för den inledande deposition som krävs. Inkludera eventuella rabatter som tillåter att min tidig registrering. Kreditkortsnummer: exakt namn på kortet: utgångsdatum: Tack för er snabba på och jag ser fram emot ett brev som bekräftar min bokning. Tack, ditt namn, adress, e-post, telefon, fax