mynewspapers.net

Hur man skriver en referens för någon att bli en fosterförälder

Hur man skriver en referens för någon att bli en fosterförälder


Om någon i ditt liv har fattat beslutet att bli en utveckla förälder, kan de visa dig att skriva ett referens. Dessa brev kommer att övervägas noggrant som organisationen kommer till ett beslut, och brevet bör motivera varför, enligt din åsikt, enskilda eller par i fråga kan ta hand om ett fosterbarn. När du sätter dig ner för att skriva brevet, anser personliga anekdoter och minnen av fallen när de enskilda eller par visas föräldrarnas tendenserna.

Instruktioner

• Brainstorma några punkter du vill göra om den utveckla föräldrar-till-vara. Organisationen kommer att vilja ha referenser som gå i god för båda deras ansvar och kärlek för barn, så försök att tänka på bevis som stöder dina påståenden.

• Skriva ett första utkast till brevet referens. Öppna med en formell hälsning som tar mottagaren av namn; Du kan behöva kontakta organisationen eller byrån för att ta reda på vem kommer att överväga bokstaven, men med hjälp hennes namn kommer att upprätta en personlig anslutning från början.

• Skriv ett inledande stycke som förklarar vem du är och vad din relation är med fosterförälder i fråga. Exempelvis "mitt namn är Mary Jones och jag har en kollega Sheila Brown för de senaste sex åren som lärare på Jackson grundskolan."

• Skriva två till tre stycken förklarar varför du tror fosterförälder i fråga är en enastående kandidat, med hjälp av Anekdoterna eller stödja fakta du spånade i steg 1 att säkerhetskopiera dina påståenden. Medan detta är en personlig referens och bör skrivas med känslor, ett rekommendationsbrev är fortfarande ett affärsbrev och bör hålla en formell ton.

• Skriv en tredje stycket förklara den fosterförälder situationen, som om han är gift eller enda, vad han gör för en levande (om du inte nämnde det i det inledande stycket) och varför du tror han vill främja ett barn.

• Skriva ett ingående stycket uppmuntra organisationen att kontakta dig med eventuella frågor och inkluderar ett telefonnummer eller e-postadress. Avslutas med en formell stängning som "vänliga hälsningar" och ditt namn. Korrekturläsa ditt brev och be minst två vänner att korrekturläsa det för fel också.