mynewspapers.net

Hur man skriver en referens brev för College entré

Hur man skriver en referens brev för College entré


Del i att college entré är för studenter att möblera sina högskolor val med rekommendation brev från gymnasiet lärare. Om du är en ny lärare, eller har ännu inte haft privilegiet att skriva ett referens brev för en blivande collegestudent, kanske du inte vet var man ska börja eller vad man ska med i brevet referens. Högskolor vill se att studenter rekommenderas av andra pedagoger utifrån sin akademiska kompetens och personliga egenskaper. Det är viktigt att din referens brev rör på båda aspekterna för att ge en väl avrundad student rekommendation.

Instruktioner

• Rikta brevet till lämplig mottagare av kollegiet. Be den studerande att förse dig med namnet på mottagaren, eller om denna information är okänd kan du skriva "Till vem den maj oro."

• Skriv en kort introduktion av dig själv att beskriva den relation du har med studenten. Till exempel förklara att du är studentens lärare i engelska eller matematiklärare, samt hur länge du har känt studeranden. Denna information ger trovärdighet till din referens märka.

• Diskutera dina erfarenheter av studenten. Innehåller endast positiva erfarenheter, eftersom detta är en referens brev. Skriv om hur studenten utförs i din klass, nivå av akademisk expertis, hur professionella han eller hon är, i klassen bidrag, samarbetsförmåga och andra talanger studenten uppvisade.

• Innehålla ett avsnitt om studentens personliga engagemang för att uppnå mål, motivation att göra bra och vad några av hans eller hennes potential är. Om du inte vet denna information om studenten, sedan är en sit-down samtal med studenten nödvändigt innan komponera referens i brevet så att du ta reda på studenternas intressen och mål.

• Avsluta med ett par meningar om hur väl du tror studenten skulle göra vid viss college han eller hon är att använda. Gör ditt stöd för studerande tydligt. Avsluta med en mening om välkomnande college för att kontakta dig med fler frågor om studenten. Logga alltid ditt namn i slutet av en referens skrivelse.

• Be studeranden om referens brev kommer att skickas med hans eller hennes college ansökan paket, eller om du är skyldig att skicka brevet direkt till högskolan själv i ett förseglat kuvert.