mynewspapers.net

Hur man skriver en personlig träning Ad

Hur man skriver en personlig träning Ad


Personlig träning blir ett konkurrenskraftigt företag, både i Sverige och utomlands. Många människor som arbetar för stora gym besluta att förgrenar sig på egen hand börja en personlig träning verksamhet. För att göra detta framgångsrikt, du inte bara kommer att behöva erforderlig utbildning och undervisning du också kommer att behöva en stor personlig träning annons för att locka kunder.

Instruktioner

• Hyra en designer och en copywriter. Om du har pengar, är det bästa sättet att skapa din egen personlig träning annons genom att anställa en designer att göra layouten och en copywriter att komma med en kortfattad, tilltalande blurb. Detta är dock inte alltid ekonomiskt genomförbart.

• Köper DTP-program. Detta gör att du kan skapa så många inkarnationer av annonsen personlig träning som du vänligen. Om du inte har råd att göra detta, kan office programvara sviter, gratis med de flesta datorer, användas för att skapa grundläggande personlig träning annonser på A4 och A5-brevhuvud.

• Överväga noga vad du vill ha din annons att säga och hur du vill att det ska se ut. Att sätta upp ett tatty handskrivna pappersark kommer inte att uppmuntra potentiella kunder till en del med sina surt förvärvade pengar. Försöka göra annonsen ser så professionellt som möjligt, även om du arbetar i en budget.

• Använd "du" i din kopia i stället för "I". Beslutet att anlita en personlig tränare handlar om klienterna. Det är deras osäkerhet, deras förhoppningar och mål som du kommer att arbeta med dem för att uppnå, så att kopian ska skrivas ur klientens perspektiv också.

• Sätta en bild på din annons. Det är bättre att undvika att använda Bildbyrå, om möjligt. Dessa bilder är ofta inte hög kvalitet och tenderar att ge annonsen personlig träning en generisk känsla. Använd din egen kamera för att ta bilder, antingen av dig själv eller nuvarande kunder om möjligt.

• Innehålla rekommendationer. Detta kan tyckas lite kliché, men folk vill läsa om framgångar. De är ju inte ute för att anlita en personlig tränare att hjälpa dem att misslyckas. Gör inte dessa berättelser. Be en nuvarande kund för en kort rekommendation. Eller, om du inte har några klienter redan, be någon ner till gymmet som du har arbetat ut med tidigare.

• Håll kopian i din annons kort. Ingen kommer att läsa en uppsats. Markera nyckelfraser som en "introduktionserbjudande" eller "försökssession gratis." De som är tveksamma till fördelarna med att anlita en personlig tränare är mycket mer sannolikt att ge det en chans om de får en inledande session gratis.

• Sätter annonsen på en framträdande plats på lokala gym. Att sätta den i en läkares kontor eller hälsokost butik är också en bra idé. Om du har designat annonsen på din dator, överväga att sätta det online, kanske även på din egen hemsida. Se till att annonsen är optimerad för sökmotorer. Det bör definitivt innehålla orden "personlig tränare," samt den ort eller stad som du bedriver.