mynewspapers.net

Hur man skriver en personlig sympati kort

Hur man skriver en personlig sympati kort


En sympati kort ges vanligen till vänner eller familjemedlemmar upplever sorg över förlusten av en älskad. Oavsett din relation med den sörjande personen, kan det vara svårt att hitta lämpliga ord för att uttrycka dina känslor. En sympati kort uppskattas allmänt av mottagaren, och det kan försäkra henne att andra tänker på henne under en svår tid. När du skriver en personlig sympati kort till en nära släkting eller familj medlem, följa de allmänna riktlinjer för att säkerställa att dina känslor är ordentligt ledade.

Instruktioner

• Vara empatisk och lyhörd när du väljer vad jag ska skriva på kortet sympati. Tänk på vad du skulle vilja läsa om du var i en liknande situation. Webbplatsen skriva Express varnar erbjuder råd med kommentarer som "det är alla på bäst," eller "Du behöver en semester." Undvik att använda klichéer som "Tiden läker alla sår", eller "Alla har sin tid." I stället använda ord som visar din förståelse och som låter den sörjande vet att du är där om det behövs.

• Dela personliga minnen av den avlidne, inklusive vad hon menade för dig eller hur hon rörde vid ditt liv. Minnen kan hjälpa familjen heal, och låta dem veta att de inte är ensamma i sorgen. Familjemedlemmar i allmänhet tycker att höra hur avliden positivt påverkat andra. Överväg att använda fraser som "en smittsam känsla för humor" eller "generösa" att beskriva dina minnen av personen.

• Inkludera ett citat som beskriver ditt minne av personen, eller det kan vara tryggt att de nära familjemedlemmarna. Ett citat ligger på webbplats Acknowledgements.com lyder: "döden lämnar en hjärtesorg som ingen kan läka; Love lämnar ett minne som ingen kan stjäla."

• Inkluderar en slutsats eller ett uttryck av komfort innan du skriver ditt namn längst ner på kortet. Nedläggning är en ersättning för den traditionella, "vänliga hälsningar" och bör återspegla dina känslor. Acknowledgements.com rekommenderar att man använder en stängning som "Vi tänker på dig under denna svåra tid", eller "Som du sörja, vet att vi minns du och hedra minnet av [namnet på avlidna]."