mynewspapers.net

Hur man skriver en personlig sponsring brev

Hur man skriver en personlig sponsring brev


Sponsorships efterfrågas inom många olika omständigheter. Skolor, idrottslag och enskilda be företag och människor att sponsra deras verksamhet. När ett företag väljer att vara en sponsor, samtycker personen till att marknadsföra företagets namn i utbyte mot donerade varor, tjänster eller pengar från sponsor. Om du försöker att få sponsorer för en personliga uppgift eller aktivitet, skriva brev till sponsrar potential med en artig och professionell ton adressering bokstäverna direkt till den personen att fatta beslut.

Instruktioner

• Adress brevet genom att skriva "Kära," följt av personens namn. Genom att inkludera personens namn, visas bokstaven mer personliga och professionella.

• Presentera dig själv genom att uppge ditt namn och några mindre detaljer om dig själv.

• Ge Detaljer om ditt uppdrag eller aktivitet. En personlig sponsring begärs av en person som är på någon form av uppdrag eller försöker slutföra någon typ av aktivitet. Att beskriva Detaljer om händelsen eller aktivitet och inkluderar de fördelar som erbjuds till gemenskapen eller en viss grupp av människor det mål.

• Ange vad du begär. När ett företag eller en enskild samtycker till att sponsra en person, måste de förstå vad sponsring innebär. Ibland ombeds sponsorer att erbjuda varor och tjänster, medan andra gånger, de måste gå att ge en viss mängd pengar.

• Be om sponsring. Detta brev måste innehålla en begäran från den blivande sponsorn. Om möjligt, erbjuder alternativ som ger pengar eller varor.

• Förklara fördelarna sponsorn får. Inkludera information om hur du kommer att annonsera och främja namnet på sponsorn, som tidningsannons eller har sponsorns namn placeras i ett program eller en åhörarkopia.

• Avsluta brev, tacka personen i sista stycket att anse denna sponsring och erbjuder möjligheter för personen att komma i kontakt med dig. Säg att du kommer att kalla honom vid ett visst datum att följa upp detta brev och låta honom veta om han har några frågor, kommentarer eller funderingar, vill du vara glad att diskutera dem. Skriva ditt namn i slutet.