mynewspapers.net

Hur man skriver en personlig referens brev till en domare för någon på prov

Hur man skriver en personlig referens brev till en domare för någon på prov


En domare kan be en person inför rätta för att få en referens brev från en vän eller familjemedlem medlem. Folk skriver dessa bokstäver, även kallad karaktär referens brev, att gå i god för en person. Skrivelsen innehåller karaktärsdrag och kvaliteter om personen inför rätta. Domaren recensioner bokstäverna och anser informationen vid fastställandet av ett beslut för fallet. Om du uppmanas att skriva ett referens för någon, vara säker på att du känner personen väl och erbjuder bara ärlig information.

Instruktioner

• Adress brevet. Om detta brev kommer direkt till domaren, ta reda på hans namn och adress det till honom skriver "Kära" följt av hans namn. Inkludera ditt namn och kontaktuppgifter på toppen av sidan samt datum för brevet.

• Presentera dig själv. Börja referens brev genom att bygga din trovärdighet med domaren. Detta sker genom att införa vem du är, dina färdigheter och kvalifikationer, och din stora framgångar. Inkluderar också din relation till personen inför rätta och ange hur länge du har känt honom eller henne. Detta brev kan ha en betydande mängd inverkan på domarens beslut och genom att bygga din trovärdighet, resultaten av hans beslut betydligt kan dra av svaranden. Begränsa informationen till en punkt om möjligt.

• Beskriva svaranden. Med hjälp av nästa beskriva flera stycken, saker du vet om svaranden. Positiva karaktärsdrag och värden och beskriva alla prestationer som du vet om denna person. Förklara hur du känner honom eller henne, och lista personens starka och goda egenskaper. Om möjligt, omfatta en berättelse som visar karaktären av denna person. Ett referens brev för domaren bör vara begränsad till en sida eller mindre, så gör varje ord räknas.

• Sammanfatta dina tankar. I sista stycket, skriva en sammanfattning som betonar positiva punkter om personen som du vill att domaren att ta hänsyn till de mest när du gör hans beslut.

• Stäng bokstaven. Avsluta brevet med att tacka domstolen för att pröva dina kommentarer. Avsluta brevet genom att skriva "Vänliga hälsningar" följt av din signatur och tryckta namn.