mynewspapers.net

Hur man skriver en kort sammanfattning om ett barn med beteendeproblem för forskarskolanEtt beteende Intervention Plan är en kort resumé av ett barn med beteende problem. Planen innefattar Identifiering av vad som kan orsaka beteende och en plan för att lära barnet acceptabla former av kommunikation, beteende och copingstrategier. Det bör ta interventioner som används för att eliminera beteende. Praktiken skriftligen ett beteende kommer att vara till hjälp när du uppmanas för att göra det för en elev i din klass.

Instruktioner

• Beakta studenten och problembeteenden i typisk miljö. Leta efter konsekvens, eller orsaken, för beteende. Dessutom undersöka situationen för de konsekvenser som följer av beteende.

• Samla in data att avgöra hur allvarlig beteende är och att basera din rapport resultaten på. Det kommer att utgöra en grund för era rekommendationer.

• Förbereda enkla försättsblad som identifierar studerande, rapport, årskurs och gruppmedlemmar som arbetat med rapporten.

• Skriva ett kort stycke som beskriver beteende och identifiera möjliga triggers för beteende. Identifiera konsekvenserna av beteendet, som störa instruktion, fly arbete eller att få klasskamrater uppmärksamhet.

• Identifiera förebyggande strategier och rekommendera möjliga ersättare beteenden som klassrum lärare och medlemmar i beteende-teamet kommer att lära studenten. Skriva en rekommendation för hur doktorandens rätt beteende kan förstärkas.

• Skriva ett stycke om möjliga långsiktiga beteende strategier att fram tills beteendet elimineras.