mynewspapers.net

Hur man skriver en imponerande romantiska kärleksbrevI dagens värld av elektronisk kommunikation är handskrivet kärleksbrev mer speciell än någonsin till mottagaren. De kan laga sårade känslor och hålla kärleken vid liv, även om du inte är i ett långdistans förhållande. En imponerande kärlek brev handlar om tala direkt från ditt hjärta och att uppmärksamma Detaljer för presentation. När du lära sig stegen, och lägga till personliga detaljer, kommer din älskade att imponeras.

Instruktioner

• Öva din handskrift. En imponerande kärleksbrev inkluderar personliga känslor, men det måste vara läsbar. Många människor antar deras handstil kan lätt läsa, men det inte är alltid fallet. Be en vän att läsa en anteckning i din. Om han kämpar, måste du öva. Skriv långsamt tills du producerar läsbara skript.

• Öppen med en romantisk hälsning. Det räcker inte att bara skriva, "Kära Jack." I stället använda, "Min käraste" eller "Min älskling". Ett kärleksbrev måste vara sentimentala, så Lägg din rädsla för att vara cheesy åt sidan.

• Börja din första stycket med beskriver dina skäl för att skriva bokstaven. Har du tänkt att din älskade? Saknar du honom? Undvika att göra ursäkter eller säga saker som "Du förmodligen inte känner samma sätt, men..." Detta försvagar din budskap om kärlek. Det är bäst att vara okomplicerad, positiva och enkel. Det är OK att säga, "Jag älskar dig."

• Skriv kroppen av din kärleksbrev genom att definiera de skäl du blev kär. Inkludera personliga minnen ni två delat tillsammans. Citerar varandra under sentimental ögonblick, och återskapa scenen av de stunder när du blev kär. Inkludera hur det får dig att känna att vara med din älskade, och lista egenskaper som gör honom speciell till dig. Att vara säker är det mest kraftfulla sättet att förmedla din uppriktighet.

• Avsluta ditt brev genom att vara optimistisk och positiv. Undvika att skriva något som "Jag hoppas att höra från dig" eller "Jag hoppas du känner på samma sätt." Dessa känslor låter osäker. I stället anta att du kommer att se varandra och prata igen. Skriva något som "tills vi träffas, jag ska tänka på dig" eller "Jag kommer att kunna vara att veta att du vet hur jag känner. Och jag ser fram emot att träffa dig igen."

• Skriva din sista raden på ett romantiskt sätt. Inte bara säga, "Kärlek, Maria". Istället säger, "forever yours" eller "min kära vän, min största kärlek."

• För in något i den skrivelse som visar du lägger i en extra insats. En spritz av din parfym är en klassisk gest och kan vara mycket meningsfull. Doften är den starkaste känsla knuten till minnet. En bild på er två är ett annat alternativ. Kronblad från din älskare favorit blomma visar du bryr dig och känner honom väl.