mynewspapers.net

Hur man skriver en gripande tackkort

Hur man skriver en gripande tackkort


Tack anteckningar är ett vanligt sätt att uttrycka tacksamhet mot någon när de har gjort något särskilt slag eller gett dig en uppskattad gåva. Dessa anteckningar låt personen veta att du verkligen uppskattar vad de gjorde, och ofta kan vara ett användbart sätt att uttrycka andra positiva känslor (som önskar dem lycka eller ordna att möta vid något senare tillfälle). Lyckligtvis, det finns ganska enkelt sätt att skriva en gripande tackkort.

Instruktioner

• Skriv personens namn, följt av ett komma och en rad av tomt utrymme. Vanligt folk skriver "Kära" som en hälsning innan ämnets namn: till exempel "Kära Lauren,"

• Beskriv varför du är tacksam till personen. Att göra detta mest gripande, betona hur de gjorde du känner och varför deras handlingar var särskilt viktiga och betydelsefulla. Om du tacka någon för gåva, kan du förgyller dem på sin stora smak, refererar till den specifika modellen de valt.

• Skriv era bästa önskemål om motivets framtidsplaner. Om de nämnde ett nytt jobb eller semester planer, låt dem veta att de är på ditt sinne. Detta kommer att föreslå att du lyssnat noga under din tidigare konversationer och att deras liv är viktiga för dig.

• Avsluta brevet med en lämplig symbol. Detta är normalt "Lyckönskningar" eller "Vänliga hälsningar". Om ämnet är en medlem av din familj eller en god vän, kan du skriva "Kärlek".

• Skriva ditt namn i slutet av brevet.