mynewspapers.net

Hur man skriver en förfrågan brev befordran

Hur man skriver en förfrågan brev befordran


Skriva ett brev för att begära en kampanj från din arbetsgivare tar noggrann planering; tar bokstaven lätt kommer definitivt inte att övertyga din chef att göra ett allvarligt övervägande. Du kommer att behöva visa din chef hur dina tillgångar kan hjälpa företaget och hur dina bidrag är ansvariga för att göra företaget växa. Denna tutorial ska show dig hur man skriver en främjande begäran brev på ett professionellt sätt, så att din arbetsgivare tar begäran på allvar.

Instruktioner

• Statligt omedelbart varför, om främjas, du tror att ditt bidrag till företaget kommer att generera tillväxt inom företaget. Låt dem veta varför du känner att du är kvalificerad att begära en befordran. Du kommer att behöva övertyga din arbetsgivare att föreställa sig du position utan problem.

• Lista över alla dina stora framgångar. Använd endast prestationer som är relevanta för den position som du begär en befordran. Hur lång tid du har varit med företaget, din kompetens och ditt engagemang bör ingå.

• Lämna ut ord som gör dig visas svag, desperat eller osäker på din förmåga. Detta visar din arbetsgivare att du verkligen känner att du är rätt person för ståndpunkten, utan att lämna utrymme för tvivel i din förmåga att utföra de nödvändiga uppgifterna.

• Ta en stund att uppriktigt tacka din arbetsgivare för att du för främjande. Detta är en professionell artighet som är mycket uppskattat, även om han är oförmögen att uppfylla begäran vid tidpunkten.