mynewspapers.net

Hur man skriver en bröllopsinbjudan med mottagning att följa

Hur man skriver en bröllopsinbjudan med mottagning att följa


Planera ditt bröllopsinbjudan så att det håller med temat ditt bröllop. Detta kan omfatta olika färger, monogram eller symboler särskilt till ditt evenemang. Skriv ditt bröllopsinbjudan med en grundläggande layout som ska gälla för alla dina gäster.

Instruktioner

• Hålla inbjudningar enkelt. Bröllopinbjudningar är generellt sett jämförbar med den av ett Obs kort och inte större än ett julkort. Du inte har mycket utrymme, så omfattar endast den nödvändiga informationen.

• Börja inbjudan med ett kort citat eller en enkel tillkännagivande av äktenskap. Citat bör omfatta andan av tillfället och upprätthålla rätt etikett. Ta med en linje om delning av liv, delning av kärlek eller engagemang.

• Meddela namnen på bruden och brudgummen. Det är till dig att det som står överst. Några inbjudningar lista bruden inför brudgummen medan andra meddela brudgummen först. Om du vill ta med en linje som hyllar föräldrarna. Denna grundläggande linje läser ofta, "tillsammans med sina föräldrar."

• Lista av datum och plats för bröllop, komplett med adress. Lista mottagning informationen direkt efter. Om receptionen är på samma plats, du kan bara säga: "reception att följa." Dock om mottagningen är på en annan plats, listan denna adress också. Inkludera ett RSVP-kort så att dina gäster kan bekräfta eller neka närvaro.

• Skicka ut inbjudningar en eller två månader i förväg. Detta kommer att ge dina gäster tillräckligt med tid att planera för händelsen, men inte tillräckligt med tid att glömma bort detta tillfälle. Om du planerar en destination bröllop, informera dina gäster innan du skickar ut inbjuder så att de har tid att begära ledigt från arbetet och sätta upp resplaner.