mynewspapers.net

Hur man skriver en berättelse med hjälp av historien lådor

Hur man skriver en berättelse med hjälp av historien lådor


En berättelse om du är en uppsättning av tillbehör i en behållare som används för att berätta en berättelse. Historien boxar är bra för barn eftersom de ger ett visuellt intresse och kan därför arbeta för att hålla barnet intresserad. Din berättelse box kan vara om en fiktiv händelse, eller det kan handla om något som barnet gillar att göra. Om du vill skriva en berättelse med hjälp av historien lådor, avgöra frågan om historien, samla ditt material, skriva anteckningar om vad varje objekt representerar och sedan skriva historien.

Instruktioner

• Bestäm om historien. När vi överväger frågan om arbete, försök att tänka på en idé som du kan hitta föremål eller material. Ett exempel skulle vara en berättelse låda om olika former som trianglar, ovaler, cirklar, fyrkanter och rektanglar.

• Samla ditt material för rutan berättelse. Du behöver antingen en kartong, en plastdunk eller en trä bröst att hålla material. För din berättelse, kan du välja att klippa papper formerna och sätta dem i rutan. Göra en papper triangel, oval, cirkel, kvadrat och en rektangel.

• Skriva anteckningar om varje objekt i rutan berättelsen, och hur det kommer att berätta historien. Varje objekt i rutan berättelse måste vara en del av historien. Din berättelse är exempelvis en pedagogisk berättelse om geometriska former. Triangeln kommer att användas när du beskriver hur trianglar har tre sidor och tre vinklar. Du visar ovalen när du beskriver hur det är avlånga. Du kan visa cirkeln när ni säger hur det är runda. Du tar reda på torget när du vill visa hur alla sidor och vinklar är lika. Du kommer att ta ut rektangeln när du beskriver hur alla vinklar är lika och varje par av sidor är lika.

• Göra en skriftlig version av berättelsen med rutan berättelse. Din berättelse kan exempelvis innehålla en introduktion om de olika geometriska formerna. Då, du kommer att skriva om egenskaperna för varje form. Ingående av historien kommer att meddela att förstå olika former kommer att bidra med mer avancerade koncept senare.