mynewspapers.net

Hur man skriver en återanställning brev för college

Hur man skriver en återanställning brev för college


Många studenter ledighet eller är utvisas från sitt universitet för att inte göra väl akademiskt. Vid många universitet, upp till hälften av alla freshmen ogillade akademiska skäl eller avslutas under deras första år. Vissa elever svara genom att spendera tid utanför skolan för att göra förbättringar, och senare begäran skall återinföras till universitetet. När detta inträffar måste eleven skriva ett formellt brev för att begära återanställning och Antagningsenheten måste fatta ett beslut om att återta studeranden.

Instruktioner

• Börja märka genom att skriva din adress. Skriv datumet, följt av namnet på den kontaktperson som finns på Office of antagning, namnet på avdelningen, namnet på universitetet och universitetets adress.

• Börja märka genom att identifiera dig och ge din studentlegitimation. Uppge att du skriver att ansöka om återställande till universitetet och ge dagen för utvisning. Beskriva i detalj varför du fördrevs.

• Förklara varför din situation har förbättrats. Till exempel om du misslyckades eftersom du inte tog skolan på allvar, berätta antagning rådgivare varför du har ett annat tänkesätt nu. Om du missade på grund av personliga problem, förklara hur dessa frågor har löst och vad du har lärt av erfarenheterna. Vara uppriktiga och professionella.

• Detalj en handlingsplan för framgång. Om du är villig att delta i handledning, till exempel förklara att. En antagningskommitté kommer att vilja veta vad du är beredd att göra för att förbättra och bli framgångsrik.

• Tacka mottagaren för hennes tid. Ge din telefon och e-postadress för henne om hon behöver för att kontakta dig med dessa medel.

• Stäng brevet genom att skriva "Vänliga hälsningar" och lämna flera tomma rader innan du skriver ditt namn. Skriva ut brevet och registrera det innan utskick.